5 τρόποι για να φορέσεις το πουκάμισο του αγοριού σου

Θα σου θυμίζει εκείνον και θα είσαι κομψή και στυλάτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 τρόποι για να φορέσεις το πουκάμισο του αγοριού σου

"Με ένα πουκάμισο είσαι πάντα κομψή και μέσα στη μόδα" λένε οι ειδικοί του στυλ, αφού μαζί του μπορείς να δημιουργήσεις πολλά και διαφορετικά all-day looks. Ξεφεύγοντας από τα κλασικά, σκέψου έξυπνα και εκμεταλλεύσου την γκαρνταρόμπα του αγοριού σου, "κλέβοντας" τα loose πουκάμισά του για να τα συνδυάσεις με δικά σου θηλυκά κομμάτια και να ξεχωρίσεις στο street style.

Αντρική υπόθεση λένε είναι ένα φαρδύ πουκάμισο, ωστόσο με τον σωστό τρόπο θα το κάνεις να μοιάζει σαν να έχει ξεπηδήσει μέσα από τις τρέχουσες τάσεις μιας πασαρέλας, ενώ θα πειραματιστείς κιόλας με συνδυασμούς που μπορεί να μην είχες καν σκεφτεί.

mix'n'match prints

Στυλ με ένα boyfriend πουκάμισο

Συνήθως όταν μιλάμε για αντρικό πουκάμισο αναφερόμαστε σε κλασικά φαρδιά λινά κομμάτια σε διάφορα χρώματα αλλά και στα περίφημα λευκά που επιλέγουν να φορέσουν τα αγόρια, συνήθως με το τζιν τους. Φέτος τα loose tops είναι μεγάλη τάση στις γυναικείες εμφανίσεις, οπότε έχεις ένα πρώτο point για να το επιλέξεις. Μη φοβηθείς λοιπόν τον όγκο του, αφού όσο πιο φαρδύ τόσο το καλύτερο.

Θα το εντάξεις στο καθημερινό σου ντύσιμο με 5 βασικούς τρόπους, όπως είδαμε να κάνουν τα κορίτσια της μόδας στους δρόμους του κόσμου. Η βασική ιδέα είναι να είναι απλό και καλοσιδερωμένο, έτσι ώστε να σε βγάλει ασπροπρόσωπη με τα bottoms που θα επιλέξεις.

Με φούστα

μίνι φούστα με πουκάμισο

Μια μίνι φούστα ταιριάζει τέλεια με ένα φαρδύ πουκάμισο από πάνω και εάν θέλεις να δημιουργήσεις μέση απλώς βάλε το ένα μέρος του πουκαμίσου από μέσα. Θα το βάλεις με ψηλοτάκουνα για να απογειώσεις τη θηλυκότητά σου.

Με παντελόνι

gigi hadid street style

Η ιδέα είναι να το ταιριάξεις με ένα τζιν, όπως η Gigi Hadid, οπότε κλέψε την ιδέα της. Προτίμησε ένα wide pants για να απογειώσεις την τάση με τα φαρδιά κομμάτια. Φυσικά μπορείς να φορέσεις και ένα υφασμάτινο παντελόνι της επιλογής σου.

Με σορτς

πουκάμισο και τζιν σορτς

Ιδανικό καλοκαιρινό look για να έχεις άνεση και στυλ ταυτόχρονα. Προτίμησε ένα άνετο σορτς (τσέκαρε τα καλύτερα του Zara), αποφεύγοντας τα πολύ κοντά, γιατί διαφορετικά θα φαίνεται σαν να φοράς μόνο... πουκάμισο.

Σαν φόρεμα

shirt dress λευκό

Πολυαγαπημένο και διαχρονικό shirt dress! Έτσι θα φορέσεις το πουκάμισο του αγοριού σου, προσθέτοντας μια ζώνη στη μέση για ένα πιο κομψό αποτέλεσμα.

Με bralette

πουκάμισο με bralette

Εάν είσαι τολμηρή και διαθέτεις καλλίγραμμο σώμα, δοκίμασε να βάλεις το πουκάμισο εν είδει πανωφοριού, αναδεικνύοντας το bralette ή ακόμα και το τοπ από το μαγιό σου. Φυσικά ο ίδιος συνδυασμός είναι πετυχημένος και με ένα body.