Jumpsuit: Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε την απόλυτη τάση της σεζόν

Είναι βολική και στυλάτη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Jumpsuit: Η Ελεονώρα Μελέτη φόρεσε την απόλυτη τάση της σεζόν

Oι ολόσωμες φόρμες δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, απλώς κάθε χρονιά θα αποκτούν αυτή την ιδιαίτερη πινελιά που θα τις κάνει πιο μοδάτες και στυλάτες. Ο λόγος; Είναι άνετες και βολικές, αποτελώντας εν πολλοίς την αγαπημένη μας «στολή εργασίας»! Η παρουσιάστρια του Mega Ελεονώρα Μελέτη το γνωρίζει καλά αυτό και επιλέγει μια ολόσωμη φόρμα leather effect, που δημιουργεί μια κομψή σιλουέτα και είναι σούπερ στυλάτη. Φυσικά θα σου πω γιατί θα γίνει το πολυαγαπημένο σου κομμάτι όλη τη σεζόν αλλά και πώς θα το φορέσεις.

ελεονώρα μελέτη

Με υφή δερματίνης

Η ποικιλία στα υφάσματα είναι τόσο μεγάλη όσο και οι προτάσεις των απανταχού σχεδιαστών. Θα βρεις βαμβακερές, denim αλλά και σατέν ή metallic φόρμες, όπερ σημαίνει πως υπάρχει μία για τα δικά σου γούστα. Η τάση φέτος ψηφίζει υφή δέρματος αλλά και τις γήινες αποχρώσεις, οπότε εάν θέλεις να είσαι τόσο μα τόσο to-the-point, απόκτησε ένα μαύρο δερμάτινο jumpsuit, αφού θα το ταιριάξεις εύκολα με πολλά χρώματα και αξεσουάρ.

Δώσε βάση στα παπούτσια

Τα παπούτσια που θα επιλέξεις καλώς ή κακώς είναι αυτά που θα ορίσουν και το ύφος του look σου. Για μια πιο glam εμφάνιση, επίλεξε να φορέσεις ένα ζευγάρι γοβάκια, όπως έκανε και η Ελεονώρα, και γύρισε τα μπατζάκια της φόρμας λίγο πάνω από τον αστράγαλό σου για να τα δείξεις. Εάν πάλι θέλεις να... περπατήσεις πολύ, τα sneakers σου είναι η καλύτερη επιλογή, αλλά και ένα ζευγάρι flats. Εάν είσαι τολμηρή, παίξε με το χρώμα και για να αναδείξεις την ικανότητά σου στο styling.

Stylish tips

  • Βρες μια φόρμα στα μαγαζιά που εμπορεύονται ρούχα για επαγγελματίες. Διάλεξε αυτή που σου αρέσει και φέρε την στα μέτρα σου με τη βοήθεια της μοδίστρας σου. Θα δώσεις λίγα χρήματα και θα έχεις αποκτήσει ένα μοναδικό κομμάτι που θα φοράς μόνο εσύ – και θα είναι η πιο hot τάση της σεζόν.
  • Για να αναδείξεις ακόμα περισσότερο αυτήν τη new entry τάση, βάλε από μέσα ένα bralette σε έντονο χρώμα και άφησε μερικά κουμπιά στο ντεκολτέ σου ανοιχτά.
  • Αν έχεις μερικά κιλά παραπάνω στους γλουτούς, απόφυγε τα αθλητικά και εμπιστεύσου ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα γοβάκια ή lace up booties.
  • Ιδανικό πανωφόρι για το boiler suit είναι ένα oversized blazer (δες πώς θα το φορέσεις και σαν φόρεμα).

H πρότασή μας

ολόσωμη φόρμα

Ολόσωμη φόρμα από δερματίνη, €86,60, kalogiroufashion.gr