Στο Zara θα βρεις την εμπριμέ παντελόνα του φθινοπώρου μόνο με €15,99

Είναι το βασικό κομμάτι της νέας σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Στο Zara θα βρεις την εμπριμέ παντελόνα του φθινοπώρου μόνο με €15,99

Μια εμπριμέ παντελόνα είναι το πρώτο κομμάτι που σκεφτόμαστε όταν αποζητάμε άνεση στο look μας, αλλά και αυτή που θα μας βολέψει πολύ τις πρώτες μέρες του φθινοπώρου, αφού ταιριάζει εύκολα με σακάκια (μπορείς να το βάλεις μέσα από το παντελόνι σου), blazers, ελαφριά πουλοβεράκια, ξέρεις λίγο πριν πιάσουν τα πολλά κρύα! Η γραμμή της αλλά και η σωστή επιλογή του μοτίβου μπορούν εύκολα να τη μεταμορφώσουν στο κομμάτι αυτό που θα δώσει "χαρακτήρα" στην εμφάνισή σου, οπότε εμείς σου βρήκαμε το πιο μοδάτο κομμάτι στα Zara και μάλιστα μόνο με 15,99 ευρώ.

Δες εδώ πώς θα φορέσεις το εμπριμέ σε head-to-toe looks χωρίς να δυσκολευτείς!

Γιατί θα σε βολέψει

Σε φαρδιά γραμμή το παντελόνι αυτό από το Zara είναι ευκολοφόρετο και ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους σωματότυπους με μικρές αλλαγές στο styling. Τα μπλε-άσπρα μοτίβα του ευνοούν τους συνδυασμούς, ενώ ταιριάζει ιδανικά με λευκά πουκάμισα αλλά και denim μπουφάν, που θα ξεκινήσεις σε λίγο να βγάζεις από την ντουλάπα σου για να σετάρεις τα πρώτα σύνολα του φθινοπώρου.

Μπορείς να το φορέσεις με πολλά tops (δες εδώ τα καλύτερα cut-out tops), ενώ ταιριάζει με όλα σχεδόν τα πανωφόρια της σεζόν, δημιουργώντας διαφορετικά στυλ. Είναι κομμάτι πασπαρτού που ταιριάζει τόσο σε πρωινές όσο και βραδινές εμφανίσεις, ενώ με τα κατάλληλα αξεσουάρ μεταμορφώνεται κυριολεκτικά.

εμπριμπέ παντελόνα zara

Το στυλιστικό αποτέλεσμα έχει να κάνει με το ύφασμα που θα επιλέξεις. Για παράδειγμα, το βράδυ προτίμησε metallic κομμάτια, σατέν φαρδιές παντελόνες ή με διαφάνεια από τον μηρό και κάτω, για ένα πιο sexy εφέ. Να ξέρεις ότι φέτος παίζουν πολύ τα bold prints, τα λογότυπα και τα μεγάλα λουλούδια, ιδανικά πάνω σε έναν φωτεινό καμβά.

Τσέκαρε τον τρόπο που θα κάνεις τα outfits σου να φαίνονται ακριβά!

παντελόνα με prints zara

Θα την βρεις εδώ

On the top

Η ερώτηση που έχεις να κάνεις εδώ είναι "τι θα βάλω από πάνω"; Όλα εξαρτώνται από το στυλ σου αλλά και από το πόσο μπροστά στις... εξελίξεις είσαι. Εάν δεν είσαι και τόσο τολμηρή, προτίμησε ένα top σε ήσυχους τόνους, κλέβοντας ένα χρώμα από το παντελόνι σου. Την εποχή αυτή, ιδανικό είναι ένα λεπτό μπλουζάκι. Αν πάλι είσαι αρκετά προχωρημένη, κάνε ένα mix&match στα prints, δημιουργώντας ένα σύνολο που θα το ζήλευε και top model! Κλασικές προτάσεις αποτελούν ένα λευκό T-shirt ή πουκάμισο, ενώ μια πιο θηλυκή εμφάνιση θα δημιουργηθεί με ένα bralette.

Accessorize it

To εμπριμέ παντελόνι αποτελεί ένα κόσμημα από μόνο του. Όχι μη σου φαίνεται αυτό υπερβολικό, αφού είναι αρκετά πλουμιστό. Μη φορτώσεις την εικόνα σου με πολλά κοσμήματα γιατί θα χάσεις στο τελικό στυλιστικό αποτέλεσμα. Δώσε βάση κυρίως στην τσάντα αλλά και στα παπούτσια. Προτίμησε μία σε μικρό μέγεθος, σε έντονο χρώμα, που θα εντυπωσιάσει. Όσο για τα παπούτσια; Καλύτερα ψηλοτάκουνα, mules ακόμα καλύτερα, εάν δεν είσαι και το πρώτο μπόι ή flat εάν θέλεις να κάνεις πολλές διαδρομές! Σε κάθε περίπτωση το μυστικό είναι το εξής: Το παντελόνι πρέπει να καλύπτει και το πιο μοδάτο ζευγάρι έχεις επιλέξει.