Βρες το τέλειο τζιν παντελόνι για σένα ανάλογα με τον σωματότυπό σου!

Βρες το τέλειο τζιν παντελόνι για σένα ανάλογα με τον σωματότυπό σου!

Αχλάδι, μήλο ή... ξυλάγγουρο, όποιο είδος μαναβικής κι αν θυμίζει ο σωματότυπος σου, σίγουρα κάπου εκεί έξω μπορείς να βρεις το τζιν που σε κολακεύει και σου ταιριάζει γάντι.


Αν έχεις σιλουέτα "αχλάδι"
Η σιλουέτα "αχλάδι" έχει όλο το βάρος στο κάτω μέρος του κορμού και όλη την "κίνηση" στον πίσω άξονα". Ένα τζιν με μέση σε κανονικό ύψος θα κάνει πολύ καλή δουλειά αφού θα "επιμηκύνει" τα πόδια σου. Ιδανικά, προτίμησε ένα ελαφρώς skinny τζιν με boot cut μπατζάκι, που είναι σαν μικρή καμπάνα. Μικρή όμως, ε; Μείνε όσο πιο μακριά μπορείς από τα ψηλόμεσα. Θα σου κάνουν κάτι ποδαράκια τόσο δα κοντά.


newego_LARGE_t_821_106427083_type12550


Αν έχεις σιλουέτα "μήλο"
Η σιλουέτα "μήλο" έχει όλο το βάρος γύρω από τη μέση και είναι λιγουλάκι... "μονοκόματη" να το πω; Θα το πω. Εδώ χρειαζόμαστε ένα τζιν να έχει "αέρα" στην περιοχή της μέσης για να είσαι άνετη και να μην σε "ζορίζει", το οποίο να είναι σε ίσια γραμμή για να κολακεύει και να μην τονίζει καθόλου την "μέση ανατολή". Μακριά από supper skinny αλλά και από ψηλόμεσα που θα φωτίσουν με προβόλια την κοιλίτσα και την μέση.


newego_LARGE_t_821_106427081_type12550


Αν έχεις σιλουέτα με καμπύλες γενικά και παντού
Αν είσαι curvy κορίτσι, ζουμερό, τραγανό και σέξι, πρέπει να επιλέξεις πολύ προσεκτικά ένα τζιν που θα αναδείξει τα υπέρ σου και θα κολακέψει τα... όχι και τόσο υπέρ σου. Πολλές εταιρείες έχουν βγάλει και "curvy" κομμάτια, τα οποία είναι ειδικά για καμπυλόγραμμα σώματα και έχουν κάποια παραπάνω τετραγωνικά χιλιοστά στα σημεία που πρέπει. Προτίμησε χαμηλόμεσα με "αέρα" στο μπατζάκι, εκτός και αν έχεις λεπτή μεσούλα, που σημαίνει ότι μπορείς να το φορέσεις και τα ψηλόμεσο. Πες ναι και στα σκούρα που αδυνατίζουν μαγικά. Από μόνα τους.


newego_LARGE_t_821_106427084_type12550


Αν έχεις μεγάλο στήθος
Θα μου πεις τώρα, τι δουλεία έχει το στήθος με το παντελόνι, αλλά πρέπει να εξισορροπηθεί το "πανωσήκωμα". Με ένα παντελόνι "καμπάνα" δίνεις όγκο και στο κάτω μέρος του σώματος, ενώ αν είναι και ανοιχτόχρωμο, τραβάει τα βλέμματα από το "grand canyon".


newego_LARGE_t_821_106427088_type12550


Αν είσαι "petite"
Αν είσαι "καμαρούλα μια σταλιά" συγχαρητήρια, σου πάνε όλα, αλλά κάτσε να δούμε πώς μπορούμε να σου δώσουμε λίγο extra πόδι... Ο καλύτερος τρόπος να ψηλώσεις είναι να φορέσεις εκτός από ψηλοτάκουνα, και ένα ψηλόμε Αν έχεις σιλουέτα "κλεψύδρα" σο skinny παντελόνι. Απλώς, απέφυγε τα φαρδιά και αυτά με τα κοντά μπατζάκια.


newego_LARGE_t_821_106427087_type12550


Αν έχεις σιλουέτα "κλεψύδρα"
Η σιλουέτα "κλεψύδρα" μπορεί να έχει τις καμπύλες της, αλλά το πάνω μέρος του κορμού με το κάτω μέρος του κορμού έχουν μια συμμετρία. Ένα skinny θα υπερτονίσει τις καμπύλες σου, ενώ ένα τζιν "καμπάνα" θα σου "μαζέψει" την περιοχή της μέσης. Πρόσεξε μην είναι πολύ χαμηλόμεσο και "φωτογραφίζεις" τον κόσμο όταν κάθεσαι.


newego_LARGE_t_821_106427085_type12550


Αν είσαι πολύ ψηλή και αδυνατη
Αν είσαι ψηλή και "στεγνή" μπράβο, νίκησες. Σου πάνε όλα. Με ένα στενό και ψηλόμεσο όμως παντελόνι, μπορείς να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται ακόμα πιο ατελείωτα, που και άγγελος της Victoria's Sectret να είσαι... δεν θα πεις όχι.


newego_LARGE_t_821_106427082_type12550


Tips... γενικά:
1. Το σκούρο τζιν χωρίς ξεβάμματα είναι το πιο "κολακευτικό".
2. Το τζιν με "ίσιο" κόψιμο (straight) είναι το πιο διαχρονικό.
3. Το άσπρο τζιν ΔΕΝ είναι πλέον μόνο για καλοκαίρι.
4. Σκισμένο τζιν + ψηλοτάκουνο = τελειότητα.
5. Φόρα το τζιν που σου πηγαίνει. Όχι αυτό που είναι στη μόδα.


womenonly.gr