5 office looks για να... βγάλεις το καλοκαίρι στη δουλειά

Με άνεση, στυλ και φαντασία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 office looks για να... βγάλεις το καλοκαίρι στη δουλειά

Η επιλογή των ρούχων που θα φορέσεις καθημερινά στη δουλειά είναι από μόνη της μια δύσκολη διαδικασία. Γιατί θέλεις να είναι άνετα, στυλάτα και τώρα το καλοκαίρι δροσερά, χωρίς να σε καταπιέζουν και να σου δημιουργούν δυσφορία! Δες λοιπόν 5 looks που θα σε βοηθήσουν να βγάλεις όλο το καλοκαίρι... δουλεύοντας!

Για να πας στη δουλειά χρειάζεσαι ένα συγκεκριμένο ύφος στα ρούχα σου, που δεν πρέπει να είναι πολύ αποκαλυπτικά, ούτε άβολα (πολύ στενά, για παράδειγμα), ούτε πολύ κλασικά αλλά και σε καμία περίπτωση ντεμοντέ και εκτός των τάσεων (δες εδώ τα S/S trends 2021). Σίγουρα έχεις πολλές τέτοιες... στολές εργασίας, αλλά δες ποιες πρέπει να επιλέξεις για να να είσαι κομψή και στυλάτη!

Το φόρεμα

φόρεμα φλοράλ

Η αλήθεια είναι πως τα φορέματα βολεύουν πολύ στη δουλειά. Απόφυγε τα στενά κομμάτια που δεν ενδείκνυνται για χώρο εργασίας και επένδυσε σε πιο φαρδιά για να είσαι άνετη. Φέτος το μίντι αλλά και μάξι μήκος παίζει πολύ, ενώ το πολυαγαπημένο floral δεν είναι ποτέ ντεμοντέ!

Το top

ροζ παντελόνι

Πολλά έχεις σίγουρα στην ντουλάπα σου, οπότε δεν θα δυσκολευτείς να διαλέξεις το κατάλληλο. Προτίμησε το λευκό χρώμα που είναι αριστοκρατικό και κομψό και ταιριάζει με όλα. Φόρεσέ το με φούστα και παντελόνι και είσαι έτοιμη να βγάλεις όλη τη μέρα σου στο γραφείο με άνεση. Αν θέλεις να εντυπωσιάσεις, πες "ναι" στα bold μανίκια.

Το jumpsuit

ολόσωμη φόρμα καρό

Η ολόσωμη φόρμα όχι μόνο είναι βολική και σούπερ stylish αλλά θα σε βγάλει κιόλα από το δίλημμα "τι να φορέσω πάλι σήμερα;". Προτίμησε κομμάτια loose αλλά και πιο στενά, ανάλογα με τον σωματότυπό σου και θυμήσου ότι φέτος το καρό σε πράσινες αποχρώσεις είναι τέλεια επιλογή.

Η φούστα

πλισέ φούστα

Από τα πιο θηλυκά και αγαπημένα μας κομμάτια όλες τις εποχές του χρόνου. Μια πλισέ είναι βασικό item του καλοκαιριού και θα τη φορέσεις με ένα απλό μπλουζάκι για να είσαι to the point. Με ψηλοτάκουνα ή mules θα γίνεις εύκολα παράδειγμα προς μίμηση.

Η βερμούδα

μπεζ βερμούδα

Στον αντίποδα του παντελονιού, που ζεσταίνει πολλές από εμάς τώρα το καλοκαίρι αλλά και προτιμότερη από το κοντό σορτς για λόγους καλαισθησίας στη δουλειά, η βερμούδα που αγαπάμε να μισούμε είναι το πιο βολικό κομμάτι για το καλοκαίρι για να πας στη δουλειά. Θα την ταιριάξεις με πολλά tops αλλά και με ένα ελαφρύ σακάκι και γοβάκια για να είσαι τόσο κομψή όσο χρειάζεται!