3 φθινοπωρινά looks με μια φούστα για να εντυπωσιάσεις!

Θα τα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
3 φθινοπωρινά looks με μια φούστα για να εντυπωσιάσεις!

Νέα σεζόν, νέες προτάσεις για να ντυθείς από το πρωί ως το βράδυ και εάν σκεφτείς έξυπνα θα εντυπωσιάσεις για άλλη μία φορά με τις σούπερ στυλάτες εμφανίσεις σου. Με μια φούστα μπορείς να δημιουργήσεις τρία looks ανάλογα με το δικό σου προσωπικό στυλ και να κάνεις την πιο μαδάτη μετάβαση στη νέα σεζόν. Θα εμπνευστείς από τις 3 φθινοπωρινές προτάσεις μας που "αλιεύσαμε" στο street style, που σίγουρα θα γίνουν οι αγαπημένες σου επιλογές. Εσύ βάλε μόνο την in fashion λογική σου και ξεκίνα...

Μίντι σατέν με T-shirt

Δες τις βασικές τάσεις της νέας σεζόν για να πάρεις ιδέες.

Το σατέν είναι ένα πολυτελές υλικό που τα τελευταία χρόνια έχεις μάθει ότι δεν το φοράμε μόνο σε... γάμους. Εάν το συνδυάσεις σωστά μπορείς να το φορέσεις και το βράδυ αλλά και από το πρωί, για να κάνεις εύκολα δήλωση μόδας όπου κι αν δώσεις το "παρών". Για να ησυχάσεις, λοιπόν, το "βραδινό" ύφος του υφάσματος δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με ένα T-shirt με λογότυπο, επιλέγοντας θηλυκά αξεσουάρ, όπως πέδιλα (για να μην τα αποχωριστίς ακόμη), αφού ως γνωστόν τα φοράμε και τον χειμώνα. Συμπλήρωσε το μοαδάτο look με μια τσάντα στην απόχρωση της φούστας σου και είσαι έτοιμη να... καταπλήξεις τα πλήθη.

Μάξι σατέν με πλεκτό πουλοβεράκι

Eίναι η πιο safe επιλογή της σεζόν, αφού θα συνδυάσεις δύο κομμάτια που αγαπάς. Η σατέν φούστα που φορούσες το καλοκαίρι με τα crop tops σου παραμένει must-have κομμάτι και στην φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα συνδυάζοντάς την με τα πρώτα λεπτά πουλοβεράκια της σεζόν, για να προφυλαχτείς από τις πρώτες ψύχρες αλλά και για να κάνεις δήλωση μόδας. Ο συνδυασμός μπεζ-άσπρο είναι hot και ταιριάζει στην μαυρισμένη από τις διακοπές επιδερμίδα σου. Στα αξεσουάρ κινήσου σε γίνηους τόνους και απογείωσε το στυλ σου με ένα ζευγάρι μοδάτα γυαλιά.

Τσέκαρε τα κόλπα για να κάνεις τα ρούχα σου να φαίνονται ακριβά!

Μάξι τουτού με φανελάκι

Σίγουρα έχεις δει το συγκεκριμένο look πολλές φορές τόσο το βράδυ όσο και σε πρωινές εμφανίσεις. Είναι ένα κομψό σύνολο, που μπορείς να επιλέξεις σε διάφορες περιστάσεις. Το μυστικό εδώ είναι να "ηρεμήσεις" το outfit με ένα απλό φανελάκι, αφού τα τούλια στη φούστα και το σχέδιό της την κάνουν αρκετά βραδινή. Πολλά αξεσουάρ και και ψηλοτάκουνα πέδιλα θα ολοκληρώσουν τη μοδάτη σου εμφάνιση.