Το it denim φόρεμα θα το βρεις στο Zara μόνο με €19,99

Tο έχουν φορέσει όλες οι επώνυμες!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Σκρολάροντας στο Instagram των αγαπημένων μας επώνυμων κυριών της εγχώριας showbiz έχουμε τσεκάρει πως ακολουθούν κατά... πόδας τις τάσεις της μόδας και μάλιστα τώρα το φθινόπωρο έχουν εντάξει στην γκαρνταρόμπα τους την πιο μεγάλη τάση: Το double denim θα το λέμε πολλές φορές φέτος, αφού από τη μία οι διεθνείς Οίκοι και από την άλλη τα κορίτσια του street style ανά τον κόσμο δεν το αποχωρίζονται λεπτό! Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσα να σας αφήσω με την απορία "πού θα βρω ένα τζιν φόρεμα, μοδάτο και στυλάτο, χωρίς να δώσω μια περιουσία;"... Η απάντηση είναι μία και είναι η εξής: Στο Zara θα βρεις το it denim φόρεμα που θα το συνδυάσεις με όλα σου τα πανωφόρια και τα παπούτσια και θα σου κοστίσει μόλις €19,99!

jean zara

Denim Fantasy - Τα τζιν κομμάτια που θα λατρέψεις το χειμώνα!

Το μάξι στενό τζιν φόρεμα

Αν δεν είσαι φανατική των παντελονιών ή τα έχεις βαρεθεί λιγουλάκι και χρειάζεσαι μια στυλιστική αλλαγή στην εμφάνισή σου, που θα αναδείξει τη θηλυκότητά σου και το σεξαπίλ σου δεν έχεις παρά να ρίξεις μια ματιά σε αυτό το σούπερ μοδάτο φόρεμα από τα Zara, που δεν θα το βγάλεις από πάνω σου. Ένα μάξι στενό στράπλες φόρεμα θα γίνει το key-piece στην φθινοπωρινή σου γκαρνταρόμπα, που θα σε συνοδεύσει το ίδιο καλά το πρωί στη βόλτα ή στη δουλειά και το βράδυ για ποτό με τις φίλες σου.

jean dress zara

Θα το βρεις εδώ

Αυτό το "πλουραλιστικό" κομμάτι, που πίνουν νερό στο όνομά του εγχώριες και ξένες celebrities είναι βολικό και -το σημαντικότερο- θα λειτουργήσει ως καμβάς για να αναδείξεις κι άλλα κομμάτια της ντουλάπας σου. Δες το, λοιπόν, σαν μια ευκαιρία για να αναδείξεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους το μοναδικό σου στυλ, ανάλογα με τον τρόπο που θα το φορέσεις:

Οι 3 παρουσιάστριες της καρδιάς μας φόρεσαν τις 3 hot τάσεις του φθινοπώρου

  • Με sneakers & δερμάτινο τζάκετ για να κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά ή για να πεις όλα τα νέα της ημέρας με τις κολλητές σου.
  • Με oversized σακάκι και χαμηλά γοβάκια με μπαρέτα για να συνοδεύσεις τον αγαπημένο σου στο σινεμά ή στο θέατρο.
  • Με ψηλοτάκουνες γόβες, μακριά κολιέ σε layering και crop σακάκι, για να βγεις το βράδυ στο μπαρ πιο μοδάτη από ποτέ.
  • Με ένα crop T-shirt από μέσα και τα αρβυλάκια σου για να δώσεις το παρών στη συναυλία του αγαπημένου σου καλλιτέχνη.

Denim on denim trend - Δες πώς θα φορέσεις τα jeans σου

Tip: Πρόσεξε να επιλέξεις τα σωστά εσώρουχα, για να μη διαγράφουν στο στενό φόρεμα και αντί να βγεις στους δρόμους ως μια υπέρκοψη κοπέλα, είναι κιτς το αποτέλεσμα.