7 hot items από το Zara που δεν πρέπει να χάσεις

Είναι στυλάτα και οικονομικά

7 hot items από το Zara που δεν πρέπει να χάσεις

Όσο και να προσπαθήσεις δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό! Το λατρεύεις με πάθος και δεν το προσπερνάς ποτέ. Ο λόγος; Το Zara δημιουργεί μόδα, στυλ και σου δείχνει τις τάσεις, οπότε κάθε φορά που θέλεις να δημιουργήσεις τα πιο μοδάτα σύνολα της σεζόν ρίχνεις μια ματιά στις προτάσεις του και επιλέγεις αυτά που ταιριάζουν στο στυλ σου και μαζί τους θα κάνεις δήλωση μόδας στις εμφανίσεις σου. Εγώ σου δείχνω 7 must-have items που δεν πρέπει να χάσεις αφού και στυλάτα είναι και οικονομικά.

Τα 7 items από τα Zara που χρειάζεσαι

Το μπεζ σακάκι

zara coat

Θα το βρεις εδώ

Σε χαλαρή γραμμή, θα το βάλεις με τα αγαπημένα σου μαύρα κομμάτια, δημιουργώντας office looks που... μιλάνε! Στην casual εκδοχή του θα το συνδυάσεις με τζιν και τα αγαπημένα σου sneakers. H δική μου πρόταση είναι να το φορέσεις με μια μάξι πλισέ φούστα και ένα ζευγάρι μοδάτα loafers, για να κάνεις δήλωση μόδας στο street style.

Το μακρύ puffer γιλέκο

zara jacket

Θα το βρεις εδώ

Eίναι it-item, που θα το βολευτείς πολύ, όπως όλα τα κορίτσια που ξέρουν από μόδα. Ιδανική επιλογή για πανωφόρι της εποχής, αφού είναι ζεστό τόσο-όσο. Φόρεσέ το με τη φόρμα σου, για ένα sporty look, ή με πάνω από total denim look.

Φαίη Σκορδά: Σου δείχνει τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου και πώς θα τη φορέσεις

To σατέν πουκάμισο

zara skirt

Θα το βρεις εδώ

Δεν θα το... ξεχάσεις ποτέ, αφού πάντα θα σου κλείνει το μάτι στην ντουλάπα σου. Το σατέν πουκάμισο έγινε μανία - και συνεχίζει. προτίμησε ασπρόμαυρα ντεσέν, για να κάνεις μια elegant εμφάνιση με το μαύρο τζιν παντελόνι σου και ψηλοτακουνα.

Τα μαύρα γοβάκια

zara mules

Θα τα βρεις εδώ

Τι να πει κανείς γι' αυτά τα υπέρκομψα γοβάκια, που μοιάζουν να ξεπήδησαν από πασαρέλα διάσημου Οίκου. θα τα συνδυάσεις με τα πάντα, σε all-day εμφανίσεις και όλοι θα κοιτάνε τα βήματά σου. Στις hot τάσεις της σεζόν είναι να τα φορέσεις με καλτσάκια και τη μίνι... μαθητική σου φούστα.

Το τζιν τοπ

zara top

Πολυαγαπημένο κομμάτι για να δημιουργήσεις το double denim trend, που έχουν δοκιμάσει όλες σχεδόν οι celebrities. Eναλλακτικά θα το βάλεις και με τις φαρδιές παντελόνες τις σεζόν για να κάνεις... εντύπωση!

Θα το βρεις εδώ

Το μαύρο φόρεμα

zara φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Φαρδύ και σε A line, είναι το φόρεμα που θα σε συνοδέψει στα πρώτα πάρτι της σεζόν και στις βραδινές σου εξόδους. Με μαύρο καλσόν και μπαρέτες έχεις πετύχει άριστα το look της λολίτας που σου πάει. Με μπότες θα είσαι λίγο πιο... ροκού!

Θέλεις να ξεχωρίσεις τo βράδυ; Δοκίμασε το hot φόρεμα της σεζόν!

Το tweed σακάκι

zara tweed

Θα το βρεις εδώ

Είναι το αγαπημένο των influencers, μαζί με επιπλέον κομμάτια, που το φοράνε στο street style με κλασικούς και "προχώ" τρόπους. Εσύ δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από τις στυλιστικές σου γνώσεις και να μεγαλουργήσεις για άλλη μία φορά.