Το πιο θηλυκό φόρεμα του μήνα θα το βρεις στα Zara μόνο με €9,99

Κάνει θραύση στις fashionistas και στις influencers

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Πόσα φορέματα μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου; Ρητορική ερώτηση, αφού ξέρω καλά πως είναι από τα αγαπημένα σου κομμάτια χειμώνα-καλοκαίρι, που δύσκολα αποχωρίζεσαι. Ο λόγος; Μαζί τους μπορείς να δημιουργήσεις άπειρα στυλ, να τονίσεις τα δυνατά αλλά και τα αδύναα σημεία σου και φυσικά να κάνεις fashion statement με τις μοδάτες εμφανίσεις σου.

Τα χρόνια άλλαξαν και οι ιδέες περί συνδυασμών παρήλθαν, αφού πλέον το φόρεμα δεν είναι ούτε... αποκλειστικότητα των θερινών ή ανοιξιάτικων μηνών ούτε φυσικά των βραδινών και glam εμφανίσεών μας. Έτσι εγώ σου βρήκα το πιο θηλυκό και σούπερ trendy φόρεμα της εποχής μόνο στο Zara με €9,99 και θα σου προτείνω κιόλας τρόπους για να το φορέσεις με έξτρα στυλ στις εξόδους σου.

Μetallic dress: Το big trend της σεζόν από την πασαρέλα στο street style!

Το ντραπέ φόρεμα που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου

Από την άνοιξη ακόμα (και μέχρι την επόμενη σίγουρα) είδαμε τις πασαρέλες να γεμίζουν με ντραπέ φορέματα σε διάφορους χρωματισμούς και σχέδια, ανάμεσά τους οι Ferragamo, Coperni, Saint Laurent και Alaia, που τα αποθέωσαν.

φόρεμα street style

SHUTTERSTOCK

Γιατί αυτό το κομμάτι, με τις εμφανείς σούρες στη μέση ή πιο κάτω στους γοφούς αποτελεί χρόνια τώρα... φετίχ των περισσότερων γυναικών, καθώς κολακεύει τη σιλουέτα και κρύβει εντέχνως τα αδύνατα σημεία στο σώμα μας. Και κάπως έτσι τα ντραπέ φορέματα (μίνι, μίντι ή μάξι) έχουν ήδη κερδίσει μια θέση στην ντουλάπα των πιο updated γυναικών της μόδας, που τα συνδυάζουν με μπότες, κομψά παλτό (που είναι μέσα στα 5 βασικά κομμάτια που πρέπει να αποκτήσεις) και ντελικάτα κοσμήματα, για "ουάου" εμφανίσεις. Όσο για τα χρώματα; Προτίμησε φθινοπωρινές αποχρώσεις, με το πορτοκαλί του δειλινού αλλά και των πεσμένων φύλλων στο έδαφος να κάνει τη διαφορά, αλλά και το κλασικό μαύρο, που θυμίζει εν πολλοίς το LBD που αναδεικνύει τη δική σου σιλουέτα!

Πώς θα το συνδυάσεις

Δες το σαν έναν πετυχημένο καμβά όπου πάνω του μπορείς να... ζωγραφίσεις στυλιστικά! Τι σημείνει αυτό; Μαζί του μπορείς να πειραματιστείς, να τολμήσεις, να αναδείξεις, να δημιουργήσεις. Δες πώς θα το συνδυάσεις με πολλά από τα κομμάτια που έχεις στην ντουλάπα σου, για να κάνεις μοδάτες και πλήρως ενημερωμένες εμφανίσεις ανάλογα με την περίσταση.

Το Instagram σου δείχνει το πιο μοδάτο street style

Στο σινεμά: Με ένα loose σακάκι από πάνω και αρβυλάκια, θα πας να δεις την αγαπημένη σου ταινία.

Στην σχολή: Με το μαύρο φαρδύ παλτό σου - γιατί όχι και με ένα μπλε-ελεκτρίκ και loafers.

Στον καφέ με τις κολλητές: Με το τζιν crop μπουφάν σου και τα αθλητικά σου.

Στην βραδινή έξοδο: Με ένα κοντό δερμάτινο μπουφάν με στρας και ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Το φόρεμα του Zara με €9,99

zara φόρεμα

Θα το βρεις εδώ