Eίσαι το ταίρι μου: 12 πρωταγωνιστές των σίριαλ μάς συστήσουν το έτερόν τους ήμισυ!

Είναι full in love και δεν το κρύβουν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
ndp photo agency
ndp photo agency

Πάθη, έρωτες, χωρισμοί... Όλα αυτά στη σειρά που ο καθένας πρωταγωνιστεί στην TV. Γιατί στα προσωπικά τους όλοι απολαμβάνουν έναν ευτυχισμένο γάμο, μια όμορφη σχέση, ένα υπέροχο ειδύλλιο με τις ή τους συντρόφους τους. Αγαπημένοι πρωταγωνιστές των σίριαλ συστήνουν στο youweekly.gr το... έτερόν τους ήμισυ, που στέκεται στο πλευρό τους χωρίς δεύτερες σκέψεις και αποτελεί το δικό τους στήριγμα και στη δουλειά.

12 πρωταγωνιστές μάς συστήσουν το ταίρι τους στη ζωή

Τάσος Ιορδανίδης & Θάλεια Ματίκα

ματίκα

Από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz, μετρούν 11 χρόνια ευτυχισμένης πορείας και δύο υπέροχα παιδιά, τον Δάνο και τη Νάγια. Αρσενικό παλαιάς κοπής, ο Τάσος την προσέγγισε επαγγελματικά (λέμε τώρα!) στην αρχή, με την ίδια να παραδέχεται: «Είδα, λοιπόν, ένα πάρα πολύ ωραίο αγόρι»... Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα, σαν στόρι παλιάς ελληνικής ταινίας που από την αρχή καταλαβαίνεις εύκολα πως... «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα». Ο τηλεοπτικός «Μάνος» από τη «Γη της ελιάς» και η «Μαριτίνα Απέργη» από τον «Ορκο ΙΙ» στην ΕΡΤ1 έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν πλατιά!

Η αποκάλυψη της Θάλειας Ματίκα για την πρόταση γάμου του Τάσου Ιορδανίδη

Ορφέας Αυγουστίδης & Γεωργία Κρασσά

αυγουστίδης

Όταν η πεθερά... λιώνει για τη νύφη, τότε δεν μπορεί παρά ο γιος να είναι... τρισευτυχισμένος! Ο λόγος για τον Ορφέα Αυγουστίδη και τη Μαρία Τζομπανάκη που λατρεύουν (το λιγότερο) τη Γεωργία Κρασσά. «Ένας κορίτσαρος, μια βασίλισσα», έτσι τη χαρακτηρίζουν και οι δύο, ενώ ο τηλεοπτικός «Αστέρης» του «Σασμού» λέει μερικά... γλυκόλογα παραπάνω για τη γυναίκα του και μαμά του 2 ετών γιου του: «Έχει πολλαπλασιαστεί η αγάπη προς τη σύντροφό μου μετά τη γέννηση του μωρού», σημειώνει και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Μάξιμος Μουμούρης & Νάντια Γιαννακοπούλου

μουμούρης

Ο «σκληρός, απόλυτος και δολοπλόκος Κωνσταντίνος» στη «Γη της ελιάς» είναι ένας ευαίσθητος μπαμπάς και ένας ερωτευμένος σύζυγος που βρήκε το alter ego του... νωρίς, από τα σχολικά του χρόνια ακόμα. Η δικηγορίνα και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι η «βασίλισσα» της καρδιάς του από το 2008, όταν ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τις τρεις κόρες τους να ολοκληρώνουν την ευτυχία τους. Το μυστικό του επιτυχημένου γάμου τους; «Love you so much», που λένε συνέχεια ο ένας στον άλλον!

Γιώργος Παπαγεωργίου & Δανάη Μιχαλάκη

μιχαλάκη

Την γνώρισε στη Σύρο, την παντρεύτηκε το 2021 στη Σύρο. Το ζευγάρι φέτος περιμένει το πρώτο του παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ο καθένας ξεχωριστά δίνει τα δικά του... υποκριτικά ρέστα σε δημοφιλείς σειρές. Η Δανάη πρωταγωνιστεί στην «Παραλία» της ΕΡΤ1 στον ρόλο της «Υπατίας Αρχοντάκη» και ο Γιώργος υποδύεται τον «Φάνη» στον «Έρωτα Φυγά» στο Open. Νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι, βλέπουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα, με τον ρομαντισμό και το κάρμα να πρωταγωνιστούν στη ζωή τους. «Ζω το παραμύθι όλο, δεν κρτατάω πισινές. Μου αρέσει πολύ το κομμάτι του ρομαντισμού», με τη Δανάη να ταυτίζεται απόλυτα μαζί του: «Είναι όλα καρμικά για μένα. Πιστεύω πολύ στο ότι το σύμπαν βάζει το χεράκι του για κάποια πράγματα...».

Η παραλία (30/10): «Μπορεί να μας φέρει σε δύσκολη θέση όλους μας» - Αναστάτωση για την Υπατία

Τάσος Νούσιας & Marlen Kaminsky

νούσιας

«Πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα κρύβεται πάντα μια υπέροχη γυναίκα» και ο ηθοποιός το αποδεικνύει. Επιτυχημένος ο ίδιος καλλιτεχνικά και ευτυχισμένος στο πλευρό τής επί 16 χρόνια συντρόφου του και της μοναχοκόρης τους, λέει για την γνωριμία του με την σκηνοθέτιδα, ηθοποιό και συγγραφέα που κέρδισε την καρδιά του: «Τη γυναίκα μου την ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα. Και η κόρη μας, που γεννήθηκε δυο χρόνια μετά, είναι προϊόν ενός μεγάλου έρωτα». Εμείς, πάντως, τον απολαμβάνουμε στη «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 και επιβεβαιώνουμε ότι η δική του... μάγισσα στην ζωή του έχει κλέψει την καρδιά!

Μαρία Τζομπανάκη & Γιάννης Βάλβης

τζομπανάκη

Κρητικοπούλα γέννημα-θρέμμα, τηρεί ευλαβικά τα έθιμα του τόπου της – αυτό ακριβώς κάνει, άλλωστε, και φέτος ως «Καλλιόπη» στον «Σασμό», προσπαθώντας να μην ξεφύγει των παραδόσεων. Έτσι έκανε και το 2016 όταν παντρεύτηκε στη γενέτειρά της τον εκλεκτό της καρδιάς της, κάνοντας έναν κρητικό γάμο με τα όλα του! Δίπλα της, λεβέντης-άντρας με το παραδοσιακό λευκό σαρίκι στους ώμους ως ένδειξη ευτυχίας, ο Γιάννης Βάλβης, που ασχολείται με τον χώρο των επιχειρήσεων στη Νέα Υόρκη. Έτσι, η ίδια έχει το ένα... πόδι εδώ και το άλλο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, απολαμβάνοντας πάνω απ’ όλα το... τραβηχτικό του βλέμμα: «Είναι πολύ έξυπνος, έχει απίστευτο χιούμορ αλλά εμένα το βλέμμα είναι που με τραβάει σε έναν άντρα».

Χρήστος Λούλης & Έμιλυ Κολιανδρή

λούλης

Μια κούκλα Ελληνοκύπρια ηθοποιός κέρδισε την καρδιά του και μαζί της ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το 2008. Ο Χρήστος Λούλης είναι περήφανος για το κορίτσι του, όχι μόνο για την ομορφιά της αλλά για τον χαρακτήρα της και τα δύο υπέροχα παιδιά που του χάρισε, τον Αλέξανδρο και τη Σμαράγδα. Εκείνος έχει απορροφηθεί φέτος με τα γυρίσματα της «Famagusta» στο Mega αλλά και από τον ρόλο του στον «Όρκο ΙΙ» της ΕΡΤ1, ενώ η Έμιλυ παίζει στην «Ηλέκτρα» της ΕΡΤ1, οπότε αν και δεν συναντιούνται και πολύ, η όμορφη ηθοποιός δίνει τη δική της άποψη: «Έχουμε την τύχη να κάνουμε αυτήν τη δουλειά που μας έχει απαλλάξει από μια ρουτίνα. Κάπως τροφοδοτεί την σχέση μας».

Βασιλης Μπισμπίκης & Δέσποινα Βανδή

μπισμπίκης

Τι να πει και τι ν’ αφήσει κανείς γι’ αυτόν τον παθιασμένο έρωτα, που βιώνουν εδώ και 2 χρόνια οι δυο τους. Γιατί εκείνος μπορεί να είναι φέτος o σκληρός Κρητίκαρος «Μανούσος Βρουλάκης» στον «Σασμό», αλλά το «Δεσποινάκι του» φροντίζει να τον χαλαρώνει με χάδια και φιλιά μετά τα πολύωρα γυρίσματα. Ο Βασίλης, φυσικά, την βλέπει και λιώνει, δηλώνοντας με νόημα: «Είμαι ευτυχισμένος, είμαι ερωτευμένος, περνάω μια πολύ ωραία φάση»! Οπότε είναι ξεκάθαρο πως στο «λιμάνι» του βρήκε τη μεγαλύτερη σημασία της ζωής! Κι εκείνη έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλιά του.

Αιμίλιος Χειλάκης & Αθηνά Μαξίμου

χειλάκης

Όταν ο άντρας της ζωής σου σού κάνει πρόταση γάμου μέσω SMS δεν μπορείς παρά να πεις το μεγάλο «ναι». Ο λόγος; Είναι χιουμορίστας, λίγο τρελός, φουλ ερωτευμένος και σίγουρα γνώστης της τεχνολογίας! Δεν τα λες και λίγα προτερήματα για τον Αιμίλιο, που όχι μόνο κάνει απόλυτα ευτυχισμένη εδώ και 14 χρόνια την Αθηνά, αλλά οι δυο τους έχουν μια σχέση ζωής, αφού πέρα από τον γάμο τους, μοιράζονται και τη μεγάλη αγάπη τους για το θέατρο. Αυτό, άλλωστε, τους ένωσε, όταν εκείνος την ερωτεύτηκε, βλέποντάς την να παίζει. Κι όπως ακριβώς ο «Ανδρέας Πανθέος» στη σειρά του ΣΚΑΪ δεν έχει μάτια για άλλη γυναίκα, με τη «Μάρμω» να κυριαρχεί στη σκέψη του, έτσι και στη ζωή του ο Αιμίλιος Χειλάκης έχει μία αρχή με την σύντροφό του: «Εμείς έχουμε πάρει την απόφαση να είμαστε πιστοί, να μην προσβάλλουμε ο ένας τον άλλον...».

Αλέξανδρος Καλπακίδης & Εύα Τσιαβαλιάρη

αλεξανδρής

Ξεκίνησε για κουμπάρος και ντύθηκε γαμπρός! Έτσι περιγράφει ο Αλέξανδρος, που φέτος υποδύεται τον αστυνόμο στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι», τον ανατρεπτικό του γάμο με την Εύη: «Με τη σύζυγό μου είμαστε 10 χρόνια μαζί. Πήγαμε να παντρέψουμε τον κολλητό μου και παντρευτήκαμε κι εμείς με πολιτικό γάμο». Μεγαλο... γαμπρός, αφού έβαλε στεφάνι στα 50 του χρόνια, πέτυχε το «10» το καλό... κι ας άργησε! Πλέον θέλει να γίνει και... χαζομπαμπάς, αφού, όπως λέει «είμαι και χαζοσύζυγος», απολαμβάνοντας προς το παρόν τα beauté και τις θεραπείες από τη σύζυγό του, που είναι αισθητικός.

Μαρίνα Ασλάνογλου & Δημοσθένης Πέππας

ασλάνογλου

Μία από τις πιο δεμένες οικογένειες απολαμβάνουν η Μαρίνα με τον άντρα της δικηγόρο Δημοσθένη Πέππα και τον 6χρονο γιο τους. Εκείνη φέτος βιώνει μια τεράστια επιτυχία στις «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1+, όπου υποδύεται την «Ευανθία Νάτση», φροντίζοντας ενδιάμεσα των απαιτητικών γυρισμάτων να μη χάνει στιγμή από τους δύο άντρες της ζωής της. Με ένα μόνιμο χαμόγελο ευτυχίας ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, το ζευγάρι δηλώνει «φουλ ερωτευμένο» όπως τις πρώτες μέρες της σχέσης του.

Ιωάννης Παπαζήσης & Αναστασία Παντούση

παντούση

Εκείνος δίνει... «Όρκο ΙΙ» φέτος στην ΕΡΤ1 και το κορίτσι του... θαλασσοπνίγεται στο «Ναυάγιο» του Mega! Ο «Ραφαήλ» και η «Ειρήνη» αντίστοιχα γνωρίστηκαν στο «Κόκκινο ποτάμι» του Open το 2019 και η φιλία τους εξελίχθηκε σε μια όμορφη σχέση. Οι δυο τους αρχικά τηρούσαν «σιγήν ιχθύος» για τα προσωπικά τους, με τις κοινές τους εμφανίσεις, ωστόσο, να πληθαίνουν με το πέρασμα του χρόνου και να πυροδοτούν ποικίλλα σχόλια. Πλέον δεν κρύβονται αν και δεν μιλάνε για τα προσωπικά τους: «Εγώ δεν θα συνηθίσω ποτέ το να αναφέρονται στην προσωπική μου σχέση με τον Ιωάννη Παπαζήση. Καταλαβαίνω φυσικά αλλά δεν μπορώ να το διαχειριστώ», λέει εκείνη και φωτογραφίζεται στο πλευρό του.

«Τον Ιωάννη τον θαυμάζω πάρα πολύ» - Η πρώτη εξομολογητική συνέντευξη της Παντούση για τον Παπαζήση