«Χρόνια πολλά αγάπη μου...» - Οι δημόσιες ευχές της Δέσποινας Βανδή για το Βασίλη Μπισμπίκη

Να τον χαίρεται!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή τραγουδίστρια, Δέσποινα Βανδή, ευχήθηκε δημόσια μέσα από ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, χρόνια πολλά στον αγαπημένο της σύντροφο, και δημοφιλή ηθοποιό, Βασίλη Μπισμπίκη, ο οποίος έχει σήμερα, Κυριακή 29 Οκτωβρίου, τα γενέθλιά του.

Η ανάρτηση της Δέσποινας Βανδή για τα γενέθλια του Βασίλη Μπισμπίκη

Με φωτογραφίες από το πρόσφατο τα ξίδι τους στη Νέα Υόρκη (δείτε εδώ περισσότερα) του ευχήθηκε και του εξομολογήθηκε την αγάπη της και τον έρωτά της για αυτόν:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου!
Να είναι γεμάτα με ευτυχισμένες μέρες και νύχτες! Να κρατιόμαστε έτσι πάντα χέρι-χέρι και να περπατάμε τις διαβάσεις της ζωής!
Είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος, σύντροφος, φίλος, πατέρας, καλλιτεχνης με τόση γενναιοδωρία ψυχής που σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα!
Σε λατρευω…»

Το τρυφερό φιλί που αντάλλαξαν Μπισμπίκης - Βανδή

Δεύτερη ημέρα χθες, Σάββατο 28 Οκτωβρίου, που η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη ανέβηκαν στην σκηνή του Βοτανικού και διασκέδασαν το κοινό. Από τα πρώτα τραπέζια δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφος της, Βασίλης Μπισμπίκης ο οποίος πήγε για να γιορτάσει τα γενέθλια του.

Κάθισε στα πρώτα τραπέζια μαζί με την παρέα του και διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ακούγοντας και θαυμάζοντας την αγαπημένη του, αφού είναι και ο νούμερο ένα θαυμαστής της.

Νωρίτερα ωστόσο όταν τους απαθανάτισαν οι κάμερες να μπαίνουν στο νυχτερινό κέντρο, απέφυγαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που περίμεναν καρτερικά για μια δήλωση τους.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς, η Δέσποινα Βανδή δε γινόταν να μην ευχηθεί στον Βασίλη Μπισμπίκη και με τον πιο όμορφο και γλυκό τρόπο....

Η τραγουδίστρια έσκυψε προς το μέρος του, και του έδωσε ένα γλυκό φιλί στο στόμα ενώ είπε στο μικρόφωνο «Έχει γενέθλια ρε παιδιά το αγόρι μου σήμερα... Σε αγαπάω».

@alexlaz_1

#despoinavandi #vandi #bisbikisvasilis #bisbikis #genethlia #live #fy #fypage #love #singer #star #celebrity #votanikos

♬ πρωτότυπος ήχος - AlexLaz_