Πώς να φορέσεις το λευκό παντελόνι τον χειμώνα - 5 τρόποι για να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

Η luxury αισθητική του θα απογειώσει το στυλ σου

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Το καθαρό λευκό ήταν πάντα συνώνυμο του καλοκαιριού, αν και τα τελευταία χρόνια βρήκε μια θέση σε φθινοπωρινά και χειμερινά outfits. Και γι' αυτό υπάρχει ένας βασικός λόγος: Ένα total white look (συμπεριλαμβανομένου και του λευκού παντελονιού αλλά και ενός κομψού παλτό) αποπνέει κομψότητα και τονίζει το εκλεπτυσμένο γούστο.

Για πολλές είναι μια δύσκολη στιλιστική λύση και δεν προτιμάται τόσο πολύ: ο κύριος λόγος είναι η συνεχής χρήση του total black, που σήμερα ορίζει μια άνετη, βολική και στυλάτη "καθημερινή στολή" για κάθε περίσταση. Έτσι το λευκό έχει αποκτήσει μια διαφορετική έννοια, συμβολίζοντας το διακριτικό πολυτελές στυλ.

Αυτό, λοιπόν, το "whispered luxury" είναι στην πραγματικότητα ένας τρόπος ντυσίματος που είναι φαινομενικά απλός αλλά εστιάζει στο "καλύτερο" όταν πρόκειται για υλικά, ρούχα και σχέδια. Μπορούμε να πούμε ότι αφορά κυρίως σε ρούχα και αξεσουάρ για αληθινούς γνώστες του στυλ, που δεν κρύβονται πίσω από στυλιστικούς κώδικες ή δεν χρειάζονται κάποιο διάσημο λογότυπο για να καθορίσουν την κοινωνική τους θέση.

Αλλά αν το μονοχρωματικό look δεν τολμάς να το υιοθετήσεις και να ντυθείς φουλ στα λευκά, το να το φοράς σε μικρές δόσεις είναι βολικό και υπέρκομψο. Το να φορέσεις, λοιπόν, ένα λευκό παντελόνι τον χειμώνα (δες την πρόταση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου) θα σε βοηθήσει να το εντάξεις πιο εύκολα στην γκαρνταρόμπα σου και θα σου χαρίσει δόσεις πολυτέλειας, χωρίς να προσπαθήσεις και πολύ.

5 τρόποι για να φορέσεις το λευκό παντελόνι τον χειμώνα

Με ριγέ ασπρόμαυρο πουλόβερ + sneakers

To ριγέ ρετρό πουλόβερ είναι φέτος must-have αγορά, οπότε μπορείς να το φορέσεις εύκολα με ένα crop denim παντελόνι, που θα αφήσει και τα μοδάτα sneakers σου να φανούν. Συνδύασε το σύνολο με ένα μπεζ παλτό και άφησε το look σου να κάνει δήλωση μόδας.

Με γκρι μοχέρ πουλόβερ + kitten heels

Ένα κομψό πουλόβερ σε γρι τόνο θα αναδείξει το loose λευκό παντελόνι σου, αποτελώντας μια στυλιστική λύση που μοιάζει πολυτελής. Ειδικά τα μυτερά γοβάκια θα βάλουν μια θηλυκή πινελιά στο look, τονίζοντας τη διακριτική πολυτέλεια που επιζητάς. Tres chic!

Mε μαύρο πουλόβερ + All Star

Μια κλασική επιλογή που τονίζει την κομψότητα σε ένα casualwear look. Προτίμησε ένα φαρδύ πουλόβερ που θα το βάλεις μέσα από το παντελόνι σου και τόνισε το στυλ σου με τα αγαπημένα και all-time classic ασπρόμαυρα "σταράκια". Μια λεπτή ζώνη στη μέση είναι η καλύτερη επιλογή.

Με biker jacket + crop top

Μια φαρδιά λευκή ψηλόμεση παντελόνα θα κάνει fashion statement εάν τη συνδυάσεις με ένα μαύρο biker jacket και δείξεις διακριτικά τους κοιλιακούς σου με ένα crop top στο ίδιο χρώμα. Μια rock-feminine πρόταση που δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Δείτε επίσης: Κάνε τη "μέθοδο των 3 ερωτήσεων" για να καταλάβεις εάν κάτι που αγοράζεις είναι διαχρονικό ή μοντέρνο

Με μπεζ cardigan + μπαλαρίνες

Το πιο βολικό πλεκτό του χειμώνα, αφού μαζί του κάνεις πολλούς συνδυασμούς. Φόρεσέ το με ένα φαρδύ λευκό παντελόνι και επένδυσε σε γήινους τόνους και στα παπούτσια. Οι μπαλαρίνες θα χαρίσουν στο look μια girly νότα, ενώ εσύ θα αναδείξεις το balletcore style.