6 minimal χειμωνιάτικα σύνολα που είναι η επιτομή του διαχρονικού στυλ

Οι απλοί συνδυασμοί είναι το κλειδί της all-day κομψότητας

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Είτε είσαι μια fashionista που ετοιμάζει τα ρούχα που θα φορέσει από βραδίς είτε είσαι ο τύπος που πιάνει ό,τι βρει μπροστά στην ντουλάπα το πρωί για να το φορέσει, 6 minimal σύνολα είναι η επιτομή του διαχρονικού στυλ αλλά και το κλειδί για να ντύνεσαι καθημερινά χωρίς άγχος.

Ευτυχώς, η μινιμαλιστική τάση της μόδας προσφέρεται πολύ στην τέχνη του απλού styling. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να παραμείνεις πιστή στους κλασικούς χρωματισμούς, να "αναμειγνύεις" απροσδόκητες υφές και να παίζεις με δραματικές σιλουέτες.

Μάλιστα, υπάρχει άφθονη έμπνευση στο Instagram από τα κορίτσια του street style που φοράνε χοντρά πουλόβερ -μάλιστα τα συνδυάζουν με 6 διαφορετικούς τρόπους- με τζιν ή κομψά μίντι φορέματα και μπότες μέχρι το γόνατο αλλά και μοδάτα blazers με κλασικά παντελόνια. Το σημαντικότερο;

Το πιο πιθανόν είναι να έχεις πολλά από τα παρακάτω κομμάτια ήδη στην ντουλάπα σου, αφού αποτελούν basic items σε μια capsule γκαρνταρόμπα, γι' αυτό μη διστάσεις να εφαρμόσεις καθεμία μινιμαλιστική πρόταση, που θα την δεις ως έναν τρόπο για να πειραματιστείς με τα ρούχα που ήδη έχεις στη διάθεσή σου αυτό τον χειμώνα.

6 minimal looks για να πετύχεις timeless style

Χοντρό πουλόβερ + λευκό τζιν


Style note: Μια χρωματική παλέτα στους ίδιους τόνους είναι πάντα μια safe επιλογή. Φέτος πόνταρε στα λευκά, μεσα από cozy πουλόβερ και τζιν παντελόνια, αλλά και ζεστά πανωφόρια ή παλτό στην ίδια απόχρωση. Άλλωστε το λευκό μες στον χειμάνω είναι διαχρονική στυλιστική αξία!

Μίντι φούστα + ψηλές μπότες

Style note: Mια διαχρονικά στυλάτη μίντι δερμάτινη φούστα θα ταιριάξει ιδανικά με τις μαύρες μπότες σου μέχρι το γόνατο, ολοκληρώνοντας το κλασικό look με το αγαπημένο σου denim jacket. Πάντα καλοντυμένη και κομψή!

Δείτε επίσης: 5 χειμωνιάτικα χρώματα που κάθε fashionista θα φοράει το 2024

Tweed σακάκι + ψηλοτάκουνες γόβες

Style note: Χωρίς αμφιβολία, έχεις ήδη και τα δύο αυτά basic items στην ντουλάπα σου, οπότε δεν έχεις παρά να τα συνδυάσεις μαζί και θα έχεις ένα στυλάτο "δίδυμο" που θα φοράς από το πρωί ως το βράδυ.

Denim on denim


Style note: Μια total jean εμφάνιση δεν είναι ποτέ passe. Φόρεσε το oversized πουκάμισό σου σε ένα τζιν σε ίδια απόχρωση και χαμηλά μποτάκια ή τα αγαπημένα σου αθλητικά. Εναλλακτικά, θα κάνεις τη διαφορά με ένα ζευγάρι cowboy boots.

Cardigan + μαύρο denim

View this post on Instagram

A post shared by Monikh (@monikh)

Style note: Αυτή η κλασική ζακέτα αποτελεί βασικό κομμάτι στη χειμερινή γκαρνταρόμπα. Συνδύασέ την με το μαύρο τζιν σου και αρβυλάκια ή τις μοδάτες μπαλαρίνες σου, για ένα so simple look που θα λειτουργήσει άριστα όλο τον χειμώνα.

Δείτε επίσης: 8 τζιν παντελόνια που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα

Ριγέ κοστούμι + statement αξεσουάρ

Style note: Το κοστούμι φοριέται όλο τον χρόνο και σε κάθε περίσταση. Κάνε άπειρους συνδυασμούς με statement αξεσουάρ, είτε αυτά αφορούν στην τσάντα ή στα παπούτσια.