Kάνουμε unboxing την πιο trendy τσάντα Louis Vuitton για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024

Στο πιο σχτοχευμένο χρώμα της σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Shutterstock
Shutterstock

Τι αγαπάει πιο πολύ μια γυναίκα σε αυτήν τη ζωή; Οι τσάντες είναι το φετίχ μας και όποια πει το αντίθετο... ψεύδεται! Είναι αυτό το πολυπόθητο αξεσουάρ που μπορεί αυτόματα να αλλάξει ένα σύνολο και φυσικά να απογειώσει την όλη μας εμφάνιση.

Μια τσάντα είναι το key-item σε ένα look και αυτό το αντικείμενο του πόθου που όχι μόνο μας εξυπηρετεί για να αποθηκεύουμε τα απαραίτητα αλλά μας προσθέτει έξτρα δόσεις κομψότητας, ενώ ένα διάσημο brand στα χέρια μας δημιουργεί μια elegant και upper αισθητικής εικόνα.

Θα σταθούμε, λοιπόν, σε ένα από τα πιο διάσημα και πολυαγαπημένα των γυναικών brands, τη Louis Vuitton, που έδω και δεκαετίες δημιουργεί one-of-a-kind τσάντες, που αναβαθμίζουν και το πιο minimal look - είναι καλύτερο να αφήνεις μια LV bag να κάνει δήλωση μόδας, αποφεύγοντας τις "φολκλόρ" επιλογές στο ντύσιμό σου όταν κρατάς αυτό το στολίδι στα χέρια σου.

Με πολλά μοδάτα σχέδια και χρώματα, εμείς επιλέξαμε να κάνουμε unboxing μια τσάντα Louis Vuitton που κάνει θραύση στο Tiki Tok ανάμεσα στις fashionistas και δεν απογοητευτήκαμε, αφού θα την συνδυάσουμε με άπειρα looks τη νέα σεζόν και μάλιστα πηγαίνει το ίδιο καλά με πρωινά όσο και με βραδινά σύνολα.

Ώρα για unboxing: Η πιο trendy τσάντα Louis Vuitton είναι εδώ

@by.martao

Love this bag so much! #louisvuitton #capucines #luxurybags #investingsmart #luxurybagsaddicted #hermesbag #timelessfashion#luxuryfashionblogger #hermesappointment #bagcollection #bags2023 #bagobsession #hermespurses #baglover #fashiontips #outfitinspo #easyoutfit #luxurytips #hermestips #quotabag #howtogetahermesbag #miamibeach #miamishopping #fypシ #tiktokviral #luxurycomedy #fashioncomedy #chanel #chanelover #classicchanel #chanelbags #hermescollection #luxuryvlog

♬ Acoustic cool jazz guitar ad-lib(861511) - ricca

Με τη βοήθεια της fashion inflyencer Marta (by.martao στο Instagram και στο Tik Tok) ανοίγουμε το πολυπόθητο πακέτο για να αποκαλύψουμε την περίφημη Capucines, σε κίτρινο χρώμα, που μπορείς να την κρατήσεις με πολλά από τα looks που θα δημιουργείς από εδώ και πέρα.

Το μικρό της μέγεθος θα κάνει fashion statement, ενώ θα λειτουργήσει σαν κόσμημα στα χέρια σου. Η συγκεκριμένη τσάντα υπάρχει διαθέσιμη και σε άλλους χρωματισμούς,

απλώς αυτό το χρώμα είναι τέλειο για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, καθώς το κίτρινο σε όλους τους τόνους θα το βλέπουμε παντού.