Έχεις χοντρές γάμπες; 5 στυλιστικά κόλπα για να δείξουν αδύνατες

Δεν χρειάζεται πια να τις κρύβεις!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Έχεις χοντρές γάμπες; 5 στυλιστικά κόλπα για να δείξουν αδύνατες

Είναι ένα από τα πιο δύσκολα σημεία στο σώμα για να "διορθωθεί", αφού έτσι είναι το σκαρί σου ή όχι. Οι πιο γεμάτες γάμπες δύσκολα θα αναδειχτούν στυλιστικά και οι περισσότερες γυναίκες με αυτό το προβληματάκι συνηθίζουν να τις κρύβουν. Μην το κάνεις. Δεν έγινε δα και τίποτα που τα ποδαράκια σου δεν είναι "μοντελέ" ή δίμετρα. Αποδέξου τον σωματότυπό σου και προχώρα. Όχι, όμως, χωρίς να κάνεις κάτι,που θα σε βοηθήσει να τις αναδείξεις. Τι είναι αυτό;

Να προσέξεις μερικά μυστικά στο styling, όπως κάνεις και με το υπόλοιπο σώμα σου, για να φανεί η μέση σου πιο λεπτή ή για να κρύψεις μερικά χρόνια. Το ίδιο θα κάνεις και τώρα. Θα μάθεις 6 στυλιστικά κόλπα, που θα γίνουν ο οδηγός σου έτσι ώστε την επόμενη φορά που θα σταθείς μπροστά στον καθρέφτη, οι γάμπες σου να είναι πιο αδύνατες - το εφέ της σιλουέτας αναδεικνύει και αυτό το σημείο στο σώμα σου!

6 κόλπα στο styling για να δείξουν οι γάμπες σου πιο αδύνατες

Θέλεις να είσαι καθημερινά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου αλλά δεν είσαι τέλεια - καμία μας δεν είναι. Ωστόσο, δεν είναι κακό να μάθουμε πώς θα διορθώσουμε μικροπροβλήματα στην εμφάνισή μας για να καμουφλάρουμε αδυναμίες και να αναδείξουμε τα δυνατά μας σημεία. Έτσι σήμερα θα ανακαλύψεις ότι μπορείς εφαρμόζοντας 5 στυλιστικά κόλπα να κάνεις τις γάμπες σου να φαίνονται πιο αδύνατες και υπέροχες!

  • Προτίμησε φούστες που το μάκρος τους τελειώνει πάνω στο γόνατο ή μίνι και όχι μίντι μήκος, που θα δείξει τις γάμπες σου πιο χοντρές. Να ξέρεις ότι το κοντό ρούχο κάνει πάντα τα πόδια να φαίνονται πιο μακριά.
  • Αν και φέτος τα κάπρι παντελόνια κάνουν δυναμικό comeback, θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο τις γεμάτες γάμπες και το συνολικό αποτέλεσμα δεν θα είναι κολακευτικό.
  • Τα τζιν καμπάνα είναι τα ιδανικά για σένα. Φαρδιά στο κάτω μέρος, εάν τα συνδυάσεις κιόλας με ψηλοτάκουνα, οι γάμπες σου θα φαντάζουν... δίμετρες.

  • Φόρεσε ψηλές μπότες και χρησιμοποίησε ankle boots μόνο με μάξι φούστες και φορέματα ή με τα παντελόνια σου.
  • Προτίμησε nude γόβες και πέδιλα, σχεδόν στο ίδιο χρώμα μετο δέρμα σου, για να αδυνατίσεις τις γάμπες σου. Εάν θέλεις να φορέσεις μπαρέτα, καλύτερα το λουράκι της να είναι λεπτό, γιατί τα φαρδιά θα χαρίσουν έξτρα όγκο στις γάμπες σου.
  • Απόφυγε τις στενές φούστες διότι θα τονιστούν ιδιαίτερα οι γάμπες σου, ενώ ένα κομμάτι σε Α γραμμή θα δείξει τις αναλογίες σου πιο σωστές.