ZARA: Αυτό το λευκό παλτό θα σε κάνει βασίλισσα του χειμώνα! Προκαλεί "φρενίτιδα" και τα "σπάει"!

Θα το αγαπήσεις!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
ZARA: Αυτό το λευκό παλτό θα σε κάνει βασίλισσα του χειμώνα! Προκαλεί

Αυτό το λευκό παλτό από τα ZARA θα σε κάνει βασίλισσα του χειμώνα! Είναι μοντέρνο, σικάτο και προκαλεί "φρενίτιδα"! Όλες όσες το έχουν δοκιμάσει λένε πως τα "σπάει"!

Θες και εσύ να βρεις το πιο τέλειο παλτό που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη στις φίλες σου και θα "μαγνητίσει" όλα τα βλέμματα πάνω σου; Τότε αυτό είναι το ιδανικό για σένα!

Μην το σκέφτεσαι άλλο, καθώς το συγκεκριμένο δεν είναι το απλό τυπικό παλτό. Έχει σταυρωτό κούμπωμα που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο λεπτό.

Επίσης είναι αρκετά πρωτότυπο και ζεστό και όπου και να το φορέσεις, ειδικά με την παγωνιά θα σε κοιτάνε όλοι σαν να είσαι βασίλισσα του πάγου.

ZARA παλτό
ZARA άσπρο παλτό

Κάντο δικό σου εδώ!

Σου βρήκαμε επίσης, το απόλυτο παντελόνι που μπορείς να το συνδυάσεις!

Zara - νέα συλλογή: Αυτό το λευκό μπουφάν δεν έχει μανίκια! Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά!

Αυτό το λευκό μπουφάν από την νέα συλλογή των Zara δεν έχει μανίκια. Κλείνει στο μπροστά μέρος με φερμουάρ, αλλά και με κουμπιά.

Αν θέλεις να προσθέσεις στην ντουλάπα σου ένα διαφορετικό πανωφόρι, τότε χρειάζεσαι οπωσδήποτε αυτό το μπουφάν, καθώς δεν θυμίζει τα συνηθισμένα που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας.

Μπορεί πλέον να έχουν ξεχαστεί τα γιλέκα, ωστόσο επέστρεψαν και εγώ σου βρήκα το σχέδιο επένδυση για την γκαρνταρόμπα σου, καθώς συνδυάζεται εύκολα.

Πρόκειται για το μακρύ γιλέκο με όρθιο γιακά και κουκούλα που προσαρμόζεται με κορδόνι. Πλαϊνές τσέπες με ρέλι. Κάτω μέρος με φερμουάρ στα πλάγια. Κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και πατιλέτα με κουμπιά σούστες.

Αν από την άλλη σου αρέσουν περισσότερο οι γούνες. Σου βρήκαμε μια από τις καλύτερες.

undefined

undefined

undefined

ΕΠΕΝΔΥΜΕΝΟ ΓΙΛΕΚΟ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
39,95 EUR