Bershka: Αυτό το μαύρο στενό φόρεμα θα "εξαφανιστεί"! Κάνε το δικό σου με 12,99 ευρώ!

Με αυτή την έκπτωση θα πάθεις πλάκα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka: Αυτό το μαύρο στενό φόρεμα θα

Αυτό το μαύρο στενό φόρεμα από τα Bershka θα "εξαφανιστεί" από προσώπου γης με την έκπτωση που έχει. Κάνε το δικό σου μόνο με 12,99 ευρώ.

Οι προσφορές έχουν ξεκινήσει και όλες οι μεγάλες αλυσίδες έχουν εκπτώσεις έως και 50% τόσο στα ρούχα, όσο και τα παπούτσια.

Κάνοντας όπως κάθε ημέρα μια γύρα στο διαδικτυακό κατάστημα των Bershka, βρήκα ένα άκρως εντυπωσιακό φόρεμα που με την έκπτωση που έχει θα πάθετε πλάκα.

Πρόκειται για το κοντό βελούδινο φόρεμα με ανάγλυφα πουά και διαφάνεια στο στήθος και την πλάτη. Από 19.99 τρέξε να το προλάβεις μόνο με 12.99.

Αν ωστόσο θέλεις κάτι πιο extreme, τότε αυτό το δερμάτινο κοντό μαύρο φόρεμα είναι η κατάλληλη επιλογή.

Bershka εκπτώσεις ρούχα

Μαύρο βελουτέ φόρεμα

Bershka: Έχει χτυπήσει «κόκκινο» σε πωλήσεις! Το μαύρο φόρεμα με σούρες στη μέση και σκίσιμο μέχρι πάνω θα μείνει αξέχαστο!

Αυτό το μαύρο φόρεμα από τα Bershka έχει χτυπήσει «κόκκινο» σε πωλήσεις. Έχει σούρες στη μέση, ενώ το σκίσιμο που έχει μέχρι πάνω θα μείνει αξέχαστο σε όλους.

Τα μαύρα φορέματα είναι αισθησιακά και αποτελούν σύμβολο θηλυκότητας. Κάθε γυναίκα πρέπει να έχει ένα μαύρο φόρεμα στην ντουλάπα της για κάθε περίσταση.

Εμείς βρήκαμε αυτό από τα Bershka και ξετρελαθήκαμε. Είναι μαύρο με v άνοιγμα, κάνει σούρες, ενώ έχει σκίσιμο μπροστά. Φόρεσε το και ετοιμάσου με αυτό να μείνεις αξέχαστη για ευνόητους λόγους.

Bershka φόρεμα

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: S | Ύψος μοντέλου: 5.91 ft / 180 cm

Εντωμεταξύ αυτή η κόκκινη φούστα δε μοιάζει με τις άλλες! Είναι από δέρμα και κοστίζει μόνο 15,99!

Bershka: Το φόρεμα αυτό έχει διαφάνεια σε "επικίνδυνο" σημείο! Θα κλείσει σπίτια!

Το φόρεμα αυτό που βρήκαμε στα καταστήματα Bershka είναι το κάτι άλλο μιας και έχει διαφάνεια στα πιο "επικίνδυνα" σημεία! Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κλείσει σπίτια!

Ένα «μικρό μαύρο φόρεμα» είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι, όπως είχε σημειώσει και η Coco Chanel. Η νέα συλλογή του Bershka σου έχει λοιπόν την τέλεια λύση για να κάνεις την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση.

Σου βρήκαμε επίσης το ιδανικό δερμάτινο μαύρο φόρεμα από τα Bershka, που βρίσκεται σε έκπτωση!

Το φόρεμα αυτό μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε! Είναι μαύρο, μίνι και έχει διαφάνεια στο μπούστο, ικανή να τους "τρελάνει" όλους!

Μη χάσεις λοιπόν άλλο χρόνο και ετοιμάσου να πας για ψώνια, γιατί αυτό το φόρεμα είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για φέτος το χειμώνα.

Φόρεμα bershka

Συνδύασε το με ψηλές μαύρες μπότες ή και με λεπτό καλσόν και πέδιλα για μία πιο ανατρεπτική εμφάνιση.

Μαύρο φόρεμα'

Φόρεμα με διαφάνεια

Κοστίζει 29,99 και θα το βρεις στο online store του Bershka!

TAGS