Zara: Αυτό το φόρεμα με δαντέλα, «καίει» καρδιές και ταμία! Βρες το με 15,99 ευρώ!

Είναι μαύρο και θα προκαλέσει πανικό!

Zara: Αυτό το φόρεμα με δαντέλα, «καίει» καρδιές και ταμία! Βρες το με 15,99 ευρώ!

Αυτό το φόρεμα με δαντέλα από τα Zara , «καίει« καρδιές και ταμία! Βρες το με 15,99 ευρώ και κάντο δικό σου πριν έρθει η αποψινή έξοδος και δεν ξέρεις τι να βάλεις!

Βρήκαμε την λύση και θα εντυπωσιάσεις! Είναι γεγονός πως ένα μαύρο φόρεμα πάντα χρειάζεται, και ποτέ δεν έχεις αρκετά, όσα και αν βρίσκονται στη ντουλάπα σου.

Τα Zara μας τρέλαναν αφού έβαλαν ένα από τα πιο σικάτα της συλλογής σε έκπτωση και πλέον κάνει μόνο 15,99 ευρώ! Έχει λεπτομέρεια στα μανίκια, είναι και κοντό ε... Μην το σκέφτεσαι, αν δεν το πάρεις εσύ θα χάσεις!

Ιδού το κομμάτι έρωτας:

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΑΝΤΕΛΑΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ
22,95 EUR15,99 EUR-30%
ΜΑΥΡΟ - 5644/908

Κοντό φόρεμα με V ντεκολτέ και κοντό φουσκωτό μανίκι. Φόδρα.

ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΜΕΓΕΘΟΣ

S

M

L

Zara προσφορές ρούχα
Zara  μαύρο φόρεμα δαντέλα
Zara φόρεμα σε έκπτωση

Βρείτε το εδώ

Δες και αυτό το φλοράλ... το αγαπήσαμε πολύ!

Zara: Λατρεύεις τα φλοράλ; Αυτό το φόρεμα προκαλεί χαμό! Μπορείς να το έχεις με περίπου 13 ευρώ!

Λατρεύεις και εσύ τα φλοράλ; Αυτό το φόρεμα από τα Zara προκαλεί χαμό και μπορείς να το έχεις με περίπου 13 ευρώ.

Τα φλοραλ ήταν η απόλυτη τάση του 2019 και όπως όλα δείχνουν θα φορεθούν πολύ και μέσα στο 2020. Και πως να μην είναι τάση άλλωστε; Αφού είναι όμορφα, απλά και συνδυάζονται εύκολα, ενώ δίνουν μια ρομαντική πινελιά σε κάθε σου εμφάνιση.

Η ομάδα του youweekly, έψαξε και βρήκε αυτό το φόρεμα για σένα που αυτή την στιγμή τα Zara το έχουν σε προσφορά και κοστίζει περίπου 13 ευρώ.

Μάλιστα το άνοιγμα στην περιοχή του στήθους του δίνει μια παιχνιδιάρικη διάθεση, ενώ μπορείς να το φορέσεις και για ένα χαλαρό ποτό μετά το γραφείο.

Zara φόρεμα

Ωστόσο, αν δεν σου αρέσει αυτό, και θες να βγεις με ένα πιο casual ντύσιμο, σου έχουμε το πιο stylish πουλόβερ του χειμώνα!