Stradivarius: Αυτό το φόρεμα είναι όλο από δέρμα και προκαλεί πανικό! Η ζώνη στη μέση θα πάει το look σου σε άλλο level!

Αγόρασε το και γίνε η απόλυτη fashionista!

Αρθρογράφος: Μαίρη Μιχελή
Μαίρη Μιχελή
Youweekly Editor
Stradivarius: Αυτό το φόρεμα είναι όλο από δέρμα και προκαλεί πανικό! Η ζώνη στη μέση θα πάει το look σου σε άλλο level!

Σε άλλο level θα πάει το look σου με αυτό το φόρεμα με την ζώνη στη μέση από τα καταστήματα των Stradivarius! Είναι όλο από δέρμα και προκαλεί πανικό!

Η νέα συλλογή των Stradivarius μας έχει εκπλήξει ευχάριστα, αφού βλέπουμε μόνο κομμάτια που εκπροσωπούν τις τάσεις της μόδας και είναι όλα τόσο ωραία που θέλουμε να αγοράσουμε ένα από κάθε ένδυμα που υπάρχει!

Αυτήν την φορά σας παρουσιάζουμε ένα φόρεμα σε στιλ πουκαμίσα που είναι όλο από δέρμα σε ένα χρώμα που είναι πολύ στην μόδα φέτος και αυτό είναι το μπεζ ανοιχτό! Έχει φουσκωτά μανίκια, ακόμη μια τάση του 2020, και ζώνη στη μέση κάτι που προσθέτει προσωπικό στιλ και δημιουργεί την αίσθηση μιας πιο λεπτής σιλουέτας!

Έχει κουμπιά από πάνω μέχρι κάτω και δύο μπροστινές τσέπες! Πρόκειται για ένα φόρεμα που θα σε κάνει την απόλυτη fashionista!

Κοστίζει 29,99 € και θα το βρεις μόνο σε καταστήματα των Stradivarius ή στο online shop του!

Stradivarius δερμάτινο φόρεμα πουκαμίσα

Αν θέλετε κάτι πιο αποκαλυπτικό όμως μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε αυτό το μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius που προκαλεί «εγκεφαλικά» και έχει σκίσιμο στα πλάγια!

Stradivarius: Αυτό το άσπρο και μαύρο φόρεμα προκαλεί "φρενίτιδα"! Κοστίζει κάτω από 26 ευρώ και θα το λατρέψεις!

Αυτό το άσπρο και μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius, προκαλεί "φρενίτιδα"! Τρέξε να το προλάβεις, καθώς κοστίζει κάτω από 26 ευρώ και θα το λατρέψεις σίγουρα!

Αν θες και εσύ να "μαγνητίσεις" τα βλέμματα πάνω σου, τότε σταμάτα να ψάχνεις τι θα φορέσεις, καθώς το συγκεκριμένο φόρεμα θα γίνει το αγαπημένο σου!

Και γιατί το λέμε αυτό; Μα φυσικά, γιατί είναι απλό, καθημερινό και ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Βέβαια δεν είναι βραδινό, ωστόσο μπορείς άνετα να το φορέσεις καθ΄όλη την διάρκεια της μέρας, έως και το απόγευμα.

Όχι μόνο θα κάνει τους πάντες γύρω σου να σε κοιτάνε, αλλά και να ξεχωρίσεις για το ιδιαίτερό σου στυλ.

Stradivarius φόρεμα Stradivarius λευκό και μαύρο φόρεμα

Κάνε το δικό σου εδώ!

Σου βρήκαμε επίσης αυτές τις over the knee μπότες που θα προκαλέσουν "πανικό".