ZARA: Αυτή η πλισέ φούστα είναι όνειρο! Θα την ζήλευε ακόμη και η Kate Middleton! «Φρενίτιδα» στα μαγαζιά!

Τρέξτε να προλάβετε!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
ZARA: Αυτή η πλισέ φούστα είναι όνειρο! Θα την ζήλευε ακόμη και η Kate Middleton! «Φρενίτιδα» στα μαγαζιά!

Αυτή η πλισέ φούστα από τα ZARA είναι όνειρο! Προκαλεί «Φρενίτιδα» στα μαγαζιά και θα την ζήλευε ακόμη και η Kate Middleton!

Αν θες και εσύ να μείνεις ενήμερη με τα trends της νέας χρονιάς, τότε αυτή είναι η φούστα που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου!

Μην το σκέφτεσαι άλλο, η συγκεκριμένη είναι πράσινη και είναι σίγουρο πως για εσάς τις πιο ρομαντικές, κάνει "θαύματα". "Λάμψε" και εσύ με εύκολο και γρήγορο τρόπο στην καθημερινότητά σου και θα δεις ότι θα "μαγνητίσεις" τους πάντες γύρω σου!

ZARA φούστα
ZARA πλισέ φούστα

Κάνε την δικιά σου εδώ!

Κι αν θες να μοιάζεις με fashion blogger του εξωτερικού μπορείς να την συνδυάσεις με αυτή την δερμάτινη φούστα που έχει και σκίσιμο! Είναι κι αυτή από τα καταστήματα Zara!

ZARA: Αυτή η φούστα από δέρμα είναι από τη νέα συλλογή και ξυπνάει "άγρια" ένστικτα! Κοστίζει μόνο 30 ευρώ!

Κορίτσια τρέξτε στα ZARA γιατί αυτή η φούστα από δέρμα είναι από τη νέα συλλογή και ξυπνάει "άγρια" ένστικτα! Κοστίζει μόνο 30 ευρώ και θα "μαγνητίσει" τους πάντες γύρω σου!

Αν θες και εσύ να παραμείνεις λαμπερή μετά τις γιορτές, αλλά χωρίς δόσεις υπερβολής, σου έχουμε την απάντηση!

Αυτή η δερμάτινη φούστα είναι ιδανική για όλες τις ώρες, καθώς αν θελήσεις μπορείς να την συνδυάσεις με αθλητικά και να την κάνεις άμεσα πιο καθημερινή ή απλά την φοράς με τις αγαπημένες σου γόβες - μπότες και εντυπωσιάζεις στην βραδινή σου έξοδο.

Εκτός όμως από δερμάτινη, έχει και σούρες στο πλάι, που την κάνουν πιο ιδιαίτερη και "καυτή"! Γίνε και εσύ μια σταρ της μόδας με αυτό το ρούχο και θα δεις που όλες οι φίλες σου θα σε ρωτάνε από που την πήρες.

ZARA δερμάτινη φούστα ZARA φούστα

Κάνε την δικιά σου εδώ!

Σου βρήκαμε επίσης την πιο στιλάτη ασπρόμαυρη φούστα που θα λατρέψεις για κάθε σου εμφάνιση!

Zara: Αυτή η φούστα είναι μαύρη και έχει "επικίνδυνο" άνοιγμα! Θα κλείσει σπίτια!

Αυτή η μαύρη φούστα που βρήκαμε στα καταστήματα Zara, έχει άνοιγμα στο πιο "επικίνδυνο" σημείο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα κλείσει... πολλά σπίτια!

Δεν υπάρχει καλύτερο ρούχο για μία γυναίκα από μία φούστα με ένα "καυτό" σκίσιμο που θα αναδείξει τα πόδια της! Τα Zara έχουν το τέλειο κομμάτι γι΄αυτή την περίπτωση, στην πιο χαμηλή τιμή.

Τη φούστα αυτή μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο, μιας και κοστίζει μόλις 7,99 με την έκπτωση και μπορείς να την φορέσεις σε όποια περίσταση θες.

φούστα zara

Είναι μαύρη, ψηλόμεση και έχει το πιο αισθησιακό άνοιγμα.

μαύρη φούστα

Μπορείς να τη φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ και να δείχνεις στιλάτη όλες τις ώρες της ημέρας!

φούστα με σκίσιμο

Κοστίζει 7,99 και τη βρεις στο online store του Zara.

Σου βρήκαμε επίσης την πιο στιλάτη ασπρόμαυρη φούστα που θα λατρέψεις για κάθε σου εμφάνιση!