H&M: Αυτό είναι το παντελόνι που θα σκορπίσει "εγκεφαλικά"! Θα το βάλεις και θα γίνεις η επόμενη Serena Van Der Woodsen!

Γίνε και εσύ "it" girl!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
H&M: Αυτό είναι το παντελόνι που θα σκορπίσει

Αυτό είναι το παντελόνι από τα H&M που θα σκορπίσει "εγκεφαλικά"! Θα το βάλεις και θα γίνεις η επόμενη Serena Van Der Woodsen! Να ο έξυπνος τρόπος για να λάμψεις στο λεπτό και να παραδώσεις και εσύ μαθήματα μόδας, όπως ο αγαπημένος χαρακτήρας του Gossip Girl!

Θυμάσαι το πανέμορφο παντελόνι που είχε φορέσει η πρωταγωνίστρια της σειράς όταν είχε πάει ταξίδι στην Γαλλία; Τώρα μπορείς και εσύ να το αποκτήσεις πιο οικονομικά!

Η ίδια το είχε συνδυάσει με ένα μπεζ τοπάκι, γκρι τσάντα και καφέ ζώνη, δίνοντας έμφαση στην μέση της. Ενώ είχε φροντίσει μάλιστα να έχει και ένα μικρό καπελάκι για τον ήλιο. Αν ήσουν και εσύ φαν, τότε θα το είχες ερωτευτεί αυτό το look, και τώρα μπορείς άμεσα να το κάνεις δικό σου.

H&M παντελόνι
H&M ροζ παντελόνι

Βρες το εδώ!

Σου βρήκαμε επίσης το πιο υπέροχο λεοπάρ φόρεμα από τα H&M που ξυπνάει "άγρια" ένστικτα!

H&M: Το παντελόνι αυτό το φοράνε μόνο οι τολμηρές! Είναι σαν σακούλα και το χρώμα του θα σε "τρελάνει"!

Αυτό το παντελόνι που βρήκαμε στα καταστήματα H&M θα σε "τρελάνει" κανονικά, μιας και είναι σαν σακούλα και το χρώμα του είναι ιδιαίτερο! Το φοράνε όμως μόνο οι τολμηρές!

Έφτασε η ώρα να βάλεις στην ντουλάπα σου ένα ρούχο που δεν μοιάζει με τα υπόλοιπα! Το παντελόνι αυτό από τα H&M είναι η τέλεια λύση για να ξεχωρίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Το χρώμα του είναι λαδί και αυτό που τραβάει την προσοχή είναι το ιδιαίτερο σχέδιό του αφού είναι φτιαγμένο από δερματίνη και στο πάνω μέρος σουρώνει.

Σου βρήκαμε επίσης το πιο υπέροχο και λαμπερό παντελόνι που θα φορέσεις στο ρεβεγιόν!

παντελόνι πράσινο

Μη διστάσεις να το φορέσεις τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις!

παντελόνι δερμάτινο

Θα το βρεις στο online store του H&M και κοστίζει 29,99!

παντελόνι h&m

Αυτό το παντελόνι από τα H&M δεν είναι τζιν και το φοράνε μόνο οι απόλυτα τολμηρές! Έχει σχέδιο μόνο για λίγες!

Από το H&M αυτό το παντελόνι δεν είναι τζιν και το φοράνε μόνο οι απόλυτα τολμηρές. Έχει σχέδιο μόνο για λίγες γυναίκες.

Εάν και εσύ θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου κομμάτια που δεν έχουν οι υπόλοιπες, τότε σου βρήκαμε το κατάλληλο από το διαδικτυακό κατάστημα.

Κάνοντας scroll πέσαμε πάνω σε ένα παντελόνι που το φοράνε μόνο οι απόλυτα τολμηρές γυναίκες και ξέρουν καλά από συνδυασμούς χρωμάτων και υφασμάτων.

H&M: Αυτό το τζιν παντελόνι λόγω της λεπτομέρειας που έχει το φοράνε λίγες! Εσύ μπορείς να το βρεις σε 6 διαφορετικά χρώματα!

Πρόκειται για το παντελόνι με animal print το οποίο κοστίζει 49,99 €.

undefined

undefined