Παραμυθένιο στράπλες φόρεμα στα H&M - Γίνε κι εσύ μια σύγχρονη σταχτοπούτα

Είναι βγαλμένο από άλλη εποχή

Παραμυθένιο στράπλες φόρεμα στα H&M - Γίνε κι εσύ μια σύγχρονη σταχτοπούτα

Θες να γίνεις μια σύγχρονη σταχτοπούτα στην Ελλάδα; Ένα στράπλες φόρεμα από τα καταστήματα H&M θα σε μεταφέρει σε μια παραμυθένια εποχή, και εσένα που θα το φορέσεις αλλά και εκείνους που θα σε καμαρώσουν με αυτό.

Η νέα συλλογή για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 ήρθε στα καταστήματα H&M και μοιράζει εγκεφαλικό. Αυτό το φλοράλ φόρεμα που έχει κάνει την εμφάνισή του μονοπωλεί το ενδιαφέρον στις πωλήσεις και μπορείς να ξεκινήσεις να το φοράς από τώρα με over the knee μπότες αλλά και όταν ανοίξει ο καιρός με πέδιλα.

Brocade dress

Κοστίζει 179,00 €

H&M φόρεμα καλοκαίρι άνοιξη 2020

H&M φόρεμα φλοράλ

Μάλιστα, σου βρήκαμε εμείς τις τέλειες over the knee boots γι αυτό το φόρεμα και είναι από τα καταστήματα Zara.

Πώς να φορέσεις αυτό το παραμυθένιο στράπλες φόρεμα από τα H&M όταν έχεις μεγάλο στήθος

Θέλεις να φορέσεις ένα φόρεμα που πρέπει να βάλεις στράπλες σουτιέν. Αλλά σκέφτεσαι ότι θα σου πέφτει συνέχεια και θα πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να το ανεβάζεις. Μην ανησυχείς, σου βρήκαμε το κόλπο πώς θα το κρατήσεις σταθερό.

Το στράπλες σουτιέν είναι μια περίεργη υπόθεση. Συνήθως δεν στέκεται στη θέση του. Και είναι λίγο εκνευριστικό να πρέπει να το σηκώνεις ψηλά συχνά πυκνά κατά τη διάρκεια της εξόδου σου.

Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο σε φέρνει σε αμηχανία και τις περισσότερες φορές πηγαίνεις στην τουαλέτα για να το διορθώσεις.

Πόσο μάλλον όταν το στήθος σου είναι μεγάλο και τότε για να σταθεί το στράπλες σουτιέν στη θέση του είναι σχεδόν αδύνατο.

Σου βρήκαμε όμως τη λύση και είναι πάρα πολύ απλή. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το στράπλες σου και μία έξτρα τιράντα.

Βήμα 1: Τύλιξε την τιράντα κάτω από το στήθος σου έτσι ώστε τα δύο άκρα της να συναντώνται στο ένα σου πλευρό.

Βήμα 2: Κούμπωσε τα δύο άγκιστρα μεταξύ τους, τόσο σφιχτά ώστε το σουτιέν να στερεώνεται πάνω τους και να μην μετακινείται.

Δες το παρακάτω βίντεο:

TAGS