Στο Massimo Dutti θα βρεις jacket με 24,95 - Τελευταία νούμερα

Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις

Στο Massimo Dutti θα βρεις jacket με 24,95 - Τελευταία νούμερα

Τελευταίες εκπτώσεις «τρέχουν» στα Massimo Dutti και ίσα που προλαβαίνεις τα νούμερα που έχουν μείνει. Κάνοντας μια γύρα στη στήλη τους στο διαδικτυακό κατάστημα σου βρήκα το πιο οικονομικό jacket. Θα το βρεις μόνο με 25,95 € από 79,95 €.

Στις 20 Μαρτίου μπαίνει επίσημα η Άνοιξη και αυτό είναι το jacket που πρέπει να βάλεις στην ντουλάπα σου. Εκτός του ότι είναι μιας αγαπημένης εταιρίας, είναι και το πανωφόρι που δεν θα βγάζεις από πάνω σου.

Πρόκειται για το τζάκετ με δερμάτινη λεπτομέρεια, από 100% λινό ύφασμα. Σε ίσια γραμμή, με ρυθμιζόμενο γιακά με αποσπώμενη κουκούλα και κλείσιμο με φερμουάρ μπροστά. Δύο πλαϊνές τσέπες, μακρύ μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με λάστιχο και ρυθμιζόμενο κάτω μέρος. Το μήκος της πλάτης στο μέγεθος M είναι 61,2 cm.

ΤΖΑΚΕΤ ΑΠΟ 100% ΛΙΝΟ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΑ.

Massimo Dutti jacket εκπτώσεις

Θες να εντάξεις στη ντουλάπα σου και στην καθημερινότητά σου ένα από τα πιο όμορφα πουλόβερ κασμίρ που κυκλοφορούν στην αγορά; Σου βρήκαμε το πιο τέλειο στα καταστήματα Massimo Dutti κι έχει το χρώμα της σεζόν, το μπλε.

Τελευταία νούμερα στα Massimp Dutti θα βρεις και σε αυτό το μπουφάν

Ένα μπουφάν που λατρεύουν να φοράνε ακόμα και στο εξωτερικό βρήκαμε στη συλλογή των καταστημάτων Massimo Dutti, και εκτός ότι είναι ένα από τα πιο κομψά fashion items υπάρχει και σε σούπερ έκπτωση αυτή την στιγμή! Δηλαδή, αντί για 129 € ευρώ που ήταν η αρχική τιμή του τώρα το έχουν κατεβάσει στα 80€ .

ΜΑΥΡΗ ΕΛΑΦΡΙΑ ΚΑΠΙΤΟΝΕ ΚΑΜΠΑΡΝΤΙΝΑ

Ref. 6706/668

Μαύρη καπιτονέ καμπαρντίνα από ελαφρύ ύφασμα με λεπτομέρεια ζώνη. Γραμμή εβαζέ, κόπιτσα κάτω από τον γιακά και κλείσιμο με διπλή σειρά κουμπιών. Δύο πλαϊνές τσέπες, μανίκι που καταλήγει σε μανσέτα με πατ και αγκράφα, ένα σχίσιμο στο πίσω μέρος και φόδρα.

Massimo Dutti μπουφάν εκπτώσεις

Ωστόσο, για σένα που τρελαίνεσαι να ακολουθείς τα trends σου βρήκαμε το μπουφάν που βλέπουμε παντού στο instagram στα Bershka και είναι και σε προσφορά

Εξωτερικό

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ 100%

Επένδυση

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ 100%

Εσωτερικό

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΑΣ 100%

ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ MAX. 30ºC. ΧΑΜΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΥΨΙΜΑΤΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΛΩΡΙΝΗ

ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ 110 º C MAX.

"ΣΤΕΓΝΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΤΕΤΡΑΧΛΩΡΟΑΙΘΥΛΕΝΙΟ"

ΜΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ