Ψάχνεις το τέλειο πανωφόρι για την Άνοιξη; - Θα το βρεις στα Zara

Είναι μοναδικό

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ψάχνεις το τέλειο πανωφόρι για την Άνοιξη; - Θα το βρεις στα Zara

Ψάχνεις και εσύ το τέλειο πανωφόρι για την Άνοιξη και ακόμα δεν το έχεις βρει; Θα το βρεις στα Zara και σε πολύ οικονομική τιμή. Το συγκεκριμένο είναι sleevless και αποτελεί "hot" κομμάτι της σεζόν.

Αν θες και εσύ να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends της μόδας, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο πανωφόρι που θα σε κάνει κατευθείαν το επίκεντρο της παρέας σου.

Είναι άνετο, μακρύ και ταιριάζει με τα πάντα. Ενώ το καλύτερο; Για εσένα που θες να γίνεις πιο παριζιάνα και να αποκτήσεις έναν διαφορετικό αέρα, μπορείς τώρα να το κάνεις στο λεπτό με αυτό το παλτό. Είναι ότι πιο πρακτικό και για όλες τις ώρες.

Zara πανωφόρι
Zara μαύρο πανωφόρι

Κάνε το δικό σου εδώ. Εντωμεταξύ έχεις δει αυτή τη φούστα από τα Zara που θα είσαι λες και βγήκες από τα 90's; Έχει και σκίσιμο για σένα σένα που είσαι πιο τολμηρή.

Στη νέα συλλογή των Zara, εκτός από το πανωφόρι της Άνοιξης υπάρχει και το φλορέρ φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ερωτευτήκαμε τρελά μια πρόσφατη εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και ανακαλύψαμε πως το φλοράρ φόρεμά της μπορεί να το βρει κάποιος στη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara, για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2020 που κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες.

Είναι ένα φόρεμα μίνι και φλοράλ. Η παρουσιάστρια του ALPHA το επέλεξε για μια βόλτα για ψώνια με την οικογένειά της σε μεγάλο εμπορικό κέντρο - δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr από εκείνη την ημέρα εδώ - και μαγνήτισε όλα τα βλέμματα!

Zara φόρεμα Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το φόρεμα της Σταματίνας στα Zara

ΕΜΠΡΙΜΕ ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΒΟΛΑΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

29,95 EUR

ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ - 2459/146

Κοντό φόρεμα με κρουαζέ V ντεκολτέ και μακρύ μανίκι. Λεπτομέρεια βολάν. Λάστιχο στη μέση. Κρουαζέ κλείσιμο με εσωτερικό κουμπί και φοδραρισμένο κουμπί.

Zara νέα συλλογή

Μπορείτε να το βρείτε εδώ!

Ωστόσο, εκτός από τα φλοράλ στη μόδα είναι και τα φορέματα με τα φουσκωτά μανίκια και σας βρήκαμε 4 συγκλονιστικά κομμάτια, επίσης από τη νέα συλλογή των καταστημάτων Zara! Δείτε τα όλα εδώ!

Ακόμα ένα φόρεμα που έχει φορέσει η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τα Zara

Δεν μπορείτε με τίποτα να χάσετε το φόρεμα που έβαλε η Σταματίνα Τσιμτσιλή! Είναι σαν σακάκι και είναι από τα Zara! Η αγαπημένη παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις και έτσι δεν μας άφησε απογοητευμένους με το look που προτείνει γι΄αυτό το Σαββατοκύριακο!

Αν λοιπόν βρίσκεστε σε δίλημμα σχετικά με το τι θα φορέσετε, μη διστάσετε καθόλου! Πάρτε τις συμβουλές που χρειάζεστε από τη Σταματίνα! Το φόρεμα που φόρεσε είναι σε αποχρώσεις του πράσινου και μοιάζει με μπλέιζερ. Μπορείτε να το βρείτε στα Zara με μόλις 49,99! Η Σταματίνα το συνδυάζει με μπότες, μπορείτε όμως άνετα να το φορέσετε και με sneakers για μία πιο χαλαρή και πρωινή εμφάνιση!

Δώστε βάση και ετοιμαστείτε να πάτε για ψώνια, γιατί αυτό το φόρεμα είναι το κομμάτι που χρειάζεστε!

Zara φόρεμαφόρεμα σακάκι

Μπορείτε να το βρείτε στο online store του ZARA με 49,99!

TAGS