Αυτά τα λευκά μποτάκια θα σε κάνουν το απόλυτο fashion icon - Θα τα βρεις στα Bershka

Δε θα τα βγάζεις από πάνω σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αυτά τα λευκά μποτάκια θα σε κάνουν το απόλυτο fashion icon - Θα τα βρεις στα Bershka

Αυτά τα λευκά μποτάκια που βρήκαμε στα καταστήματα Bershka, είναι το κομμάτι που χρειάζεται να έχεις στην συλλογή σου φέτος, εάν θέλεις να θεωρηθείς κι εσύ το απόλυτο fashion icon του καλοκαιριού! Αγόρασέ τα και θα μας θυμηθείς!

Για μια ακόμη φορά, τα Bershka "έσωσαν" τη μέρα, μιας και μας προτείνουν τα πιο μοδάτα λευκά μποτάκια, τα οποία είναι ούτως ή άλλως ένα από τα κυριότερα trends του 2020!

Συνδύασε τα υπέροχα λευκά μποτάκια με αυτή την καρό φούστα που βρήκαμε στα Bershka!

Μόλις τα είδαμε τα ερωτευτήκαμε και θέλαμε να τα μοιραστούμε μαζί σου, μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα θες όσο τίποτα άλλο να έχεις στη συλλογή σου, αφού μπορεί να συνδυαστεί με τα πάντα! Από το τζιν σου μέχρι το πιο edgy φόρεμά σου, αυτά τα μποτάκια θα σε κάνουν να "φωνάζεις" στιλ με την εμφάνισή σου!

Κοστίζουν 25,95 και μπορείς να τα βρεις στο online store του Bershka!

Εάν πάλι δε θέλετε λευκά , δείτε αυτά τα μαύρα animal print μποτάκια που βρήκαμε στα Bershka!

Φρενίτιδα επικρατεί στα Bershka με αυτά τα μποτάκια! Έχουν ανάγλυφο animal print και 30% έκπτωση! Εσύ ακόμα το σκέφτεσαι; Τρέξε να τα προλάβεις πριν εξαντληθούν.

Αν θες και εσύ να παραμείνεις ενήμερη με όλα τα trends, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις το συγκεκριμένο ζευγάρι μποτάκια και να το εντάξεις στην ντουλάπα σου, μιας και θα σε κάνει να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

Είναι από τις πιο κουλ και trendy τάσεις των τελευταίων καιρών και σίγουρα θα προκαλέσει πανικό τόσο σε σένα που θα μπορείς να το συνδυάζεις με όλα, όσο και στις φίλες σου που θα σε ρωτάνε από που το πήρες.

Bershka μαύρα μποτάκια Bershka μποτάκια

Κάνε τα δικά σου εδώ. Η Party Κολεξιόν ωστόσο είναι εδώ για να μείνει και σου "χαρίζει" βλέμματα με το all eyes on me τοπάκι από τα Bershka!

TAGS