Η νέα άφιξη των Zara που έγινε κατευθείαν νούμερα 1 στα trends

Θα τολμήσεις να το φορέσεις;

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η νέα άφιξη των Zara που έγινε κατευθείαν νούμερα 1 στα trends

Νέες αφίξεις καταφθάνουν στα καταστήματα Zara - παρά το γεγονός πως είναι κλειστά για το κοινό η επίσημη ιστοσελίδας τους ανανεώνεται συνεχώς - και ένα crop top έγινε νούμερα 1 στα trends με το καλησπέρα σας.

Δεν είναι ένα συνηθισμένο crop top, είναι ένα τζιν crop top, που σίγουρα θα ξετρελαθείς όταν το δεις παρακάτω και θα κάνεις αμέσως την παραγγελία σου. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο κομμάτι και αξίζει να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου.

ΤΟΠ ZW PREMIUM 90S ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ

  • 25,95 EUR
  • ΜΠΛΕ - 8566/050
  • The 90s Cristina Top.
  • Τοπ cropped με V ντεκολτέ και λεπτές τιράντες. Λάστιχο τύπου σφηκοφωλιάς στην πλάτη. Κλείσιμο πίσω με φερμουάρ.
  • ΥΨΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ: 177 cm
    Zara crop top

Μπορείς να το κάνεις δικό σου απευθείας από εδώ

Και μπορείς να το συνδυάσεις τέλεια με ένα oversized blezer που βρήκαμε στα καταστήματα Stradivarius - δες το εδώ! Θα είναι σα να βγήκες από περιοδικό!

Πως θα φορέσεις αυτό το trend από τα Zara χωρίς να προσθέσεις χρόνια στην εμφάνισή σου

Δεν υπάρχουν λάθος κομμάτια για συγκεκριμένες ηλικίες, μόνο λάθος τρόποι με τα οποία τα φοράμε. Με αυτή τη λογική, το παρακάτω βίντεο μάς δείχνει τα σφάλματα στα οποία πέφτουν ακόμα και οι celebrities, με αποτέλεσμα να δείχνουν μεγαλύτερες από την ηλικία τους ή να υιοθετούν ένα εφηβικό ντύσιμο που φαίνεται παράταιρο πάνω τους, που δεν τις κολακεύει. Μερικές από τις συμβουλές του;

  • Να αποφεύγουμε τα σακίδια πλάτης και τις τσάντες με ακανόνιστες γραμμές, που έχουν συνδεθεί με το εφηβικό ντύσιμο. Να επενδύουμε, από την άλλη, σε γεωμετρικές τσάντες, οι οποίες συμβάλλουν σε μια εικόνα διαχρονικής κομψότητας.
  • Να τολμήσουμε ένα cropped top, ακόμα και αν δεν έχουμε άψογους κοιλιακούς. Στην τελευταία περίπτωση μπορούμε να το σετάρουμε με ψηλόμεση φούστα, που καλύπτει το πιο «κρίσιμο» μέρος της κοιλιάς μας, δημιουργώντας την εικόνα μιας σιλουέτας με τέλειες αναλογίες.
  • Αν αποφασίσουμε να φορέσουμε skinny τζιν παντελόνι, να το συνδυάσουμε με ριχτό, μακρύ τοπ και ψηλά παπούτσια, όπως ankle boots ή μπότες που φτάνουν μέχρι το γόνατο. Έτσι θα εξισορροπήσουμε τον όγκο και θα κλέψουμε πόντους από την περιφέρειά μας.
TAGS