Ντύσου και εσύ όπως η Kate Middleton με τα Massimo Dutti και το κουστούμι τους

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ντύσου και εσύ όπως η Kate Middleton με τα Massimo Dutti και το κουστούμι τους

Αν λατρεύεις το στυλ της Kate Middleton, τώρα μπορείς να ντυθείς και εσύ όπως η δούκισσα με τα Massimo Dutti και το καφέ κουστούμι τους. Μην το σκέφτεσαι, μιας και είναι μοναδική ευκαιρία.

Το ανδρόγυνο look είναι must για κάθε γυναίκα και παρόλο που λέγεται «ανδρόγυνο» είναι αισθησιακό και τονίζει με έναν σαγηνευτικό τρόπο την θηλυκότητα σου.

Κάτι που έχουμε δει και την Kate Middleton να επιλέγει ώρες ώρες για τις δημόσιες εμφανίσεις της. Αν λοιπόν θες και εσύ μετά την καραντίνα να τους εκπλήξεις όλους, τότε δεν έχεις από το να το τολμήσεις.

Μπορείς να το φορέσεις όπως το μοντέλο της φωτογραφίας ή για πιο βραδινές εμφανίσεις με ένα πιο lingerie top και να ξεχωρίσεις. Το χρώμα έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το συγκεκριμένο ρούχο που διαλέξαμε σήμερα να σου δείξουμε εδώ στο Youweekly είναι λες και βγήκε από το Hollywood.

Κάνε το δικό σου εδώ.

Ντύσου και εσύ όπως η Kate Middleton με το μοναδικό κουστούμι από τα Massimo Dutti

ΜΑΛΛΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΕ ΙΣΙΑ ΓΡΑΜΜΗ

49.95 €

Massimo Dutti κουστούμι

ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΣΑΚΑΚΙ ΑΠΟ 100% ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σακάκι κρουαζέ με ψεύτικο κλείσιμο, από 100% μάλλινο ύφασμα. Σε ίσια γραμμή, με γιακά με πέτα σε V, δύο ρελιαστές τσέπες και φόδρα.

Παντελόνι από 100% μάλλινο ύφασμα. Ίσια γραμμή, κλείσιμο με φερμουάρ που καλύπτεται από πατιλέτα και κόπιτσες, δύο πλαϊνές τσέπες και δύο ρελιαστές στο πίσω μέρος, θηλιές για ζώνη, ρεβέρ και φόδρα.

Το σύνολο έχει κάτι από τα 70s και θυμίζει πολύ ρούχα που θα έβλεπες και σε ταινία, ωστόσο είναι πολύ κομψό αλλά και πρακτικό με το χρώμα του να του δίνει την δυνατότητα να φορεθεί πολλές ώρες. Αν θες να κλέψεις τις εντυπώσεις σου έχουμε ωστόσο και ένα φόρεμα από το ίδιο κατάστημα.