Θα είσαι "φωτιά" με αυτό το τοπ από τα Bershka - Έχει έξω τους ώμους

Θηλυκό και οικονομικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα είσαι

Θα είσαι "φωτιά" με αυτό το τοπ από τα Bershka που έχει έξω τους ώμους. Μια πολύ θηλυκή αλλά και κομψή επιλογή που σίγουρα μόλις την επιλέξεις θα εντυπωσιάσεις, καθώς είναι και κοντό και θα τονίσει το καλίγραμμο σώμα σου και την επίπεδη κοιλιά σου.

Τα τοπ με έξω τους ώμους είναι μια αισθησιακή επιλογή και σίγουρα όταν επιλέγεις να τα φορέσεις, σαγηνεύεις εκεί έξω.

Ο ώμος θεωρείται ένα από τα πιο καυτά σημεία σε κάθε γυναίκα, οπότε γιατί να μην τον δείξεις; Συνδυασμένο με ένα όμορφο τζιν θα ξεχωρίσεις.

Εμείς βρήκαμε αυτό από τα Bershka και πραγματικά μας ξετρέλανε ενώ είναι και μια αρκετά οικονομική επιλογή.Δες εδώ και αυτό το τζιν με σκισίματα από τα Bershka που μόλις το δει θα πάθει πλάκα

Πουά τοπ με έξω τους ώμους

ΑΝΑΦ. 2145/187/800

Bershka τοπ πουά

Το μοντέλο φοράει το μέγεθος: M | Ύψος μοντέλου: 5.71 ft / 174 cm

Θα το βρείτε εδώ

Πώς να το φορέσεις σωστά

  • Οι έξωμες μακρυμάνικες μπλούζες off the shoulder, είτε πλεκτές είτε βαμβακερές είτε με πλισέ chiffon ύφασμα, μπορούν να συνδυαστούν με το αγαπημένο σου υφασμάτινο ή jean παντελόνι.
  • Μπορείς να επιλέξεις μία σκουρόχρωμη μπλούζα με έξω τους ώμους για μια πιο βραδινή εμφάνιση ή μια μπλούζα με έντονα ζωηρά χρώματα για το daily look σου στη σχολή ή στο γραφείο.
  • Ανακάλυψε hot κομμάτια εμπνευσμένα από τα ‘70s που μπορείς να συνδυάσεις με minimal, διαχρονικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου για ένα ισορροπημένο αλλά stylish look!
  • Καθώς ο καιρός σιγά σιγά ανοίγει, τα κοντομάνικα τοπάκια με τους ώμους έξω ξετρελαίνουν με το design και τα χρώματα τους.
  • Φοριούνται εύκολα με μακρύ ψηλόμεσο παντελόνι, παντελόνα αλλά και με σορτσάκια ενώ ο συνδυασμός με φούστα μίνι ή μάξι παραμένει ένα ακαταμάχητο combo
  • Κι ας μη ξεχάσω να σου πώ ότι ένα από τα must have κομμάτια του νέου αυτού trend είναι η επιλογή ενός μάξι off the shoulder φορέματος για να εκτοξεύσεις τα likes.
TAGS