Φρενίτιδα στα Pull&Bear με μια μπλούζα με φουσκωτά μανίκια και κουμπιά

Ταιριάζει με όλα!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φρενίτιδα στα Pull&Bear με μια μπλούζα με φουσκωτά μανίκια και κουμπιά

Αυτή η μπλούζα που είναι σε μπλε χρώμα και έχει φουσκωτά μανίκια, αλλά και κουμπιά στο μπροστινό της μέρος, προκαλεί φρενίτιδα. Θα την βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear και κάνει θραύση για φέτος την Άνοιξη, αλλά και το Καλοκαίρι που είναι προ των πυλών.

Το καλοκαίρι κορίτσια φτάνει μέρα με την ημέρα και τα καλοκαιρινά σε λίγο καιρό πρέπει να κατέβουν από τους αποθηκευτικούς χώρους που τα έχουμε βάλει. Ωστόσο, αν θέλεις και μια ανανέωση στην γκαρνταρόμπα σου, τότε να ξεκινήσεις από τα τοπάκια.

Τα βλέπουμε την θερινή περίοδο να κυκλοφορούν παντού, αφού έχουν την τιμητική τους. Όπως αυτό το τοπάκι σε μπλε χρώμα που τα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Pull&Bear. Είναι πολύ εντυπωσιακό και μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ.

Φόρεσε το με το αγαπημένο σου τζιν παντελόνι η σορτσάκι, ακόμη και με την αγαπημένη σου τζιν φούστα. Για παπούτσια επέλεξε πέδιλα σε διπλό πάτο ή για το casual εμφανίσεις ένα ζευγάρι λευκά sneakers.

Τζιν τοπ με φουσκωτά μανίκια - 19.99 €

Pull&Bear μπλούζα με φουσκωτά μανίκια και κουμπιά

Ωστόσο, σου βρήκαμε και την νούμερο 1 τσάντα των Pull&Bear για το καλοκαίρι! Έχει κρόσσια και σίγουρα θα σε κάνει βασίλισσα της παραλίας.

Συνδύασε την μπλούζα με φουσκωτά μανίκια και κουμπιά των Pull&Bear με το paper bag σορτσάκι

Για να κάνεις δικό σου αυτό το πολύ βολικό paperbag σορτσάκι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Pull&Bear, θα χρειαστεί να δώσεις κάτω από 30 ευρώ και μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι τα χρήματα του θα το αξίζουν με το παραπάνω.

Το συγκεκριμένο σορτσάκι που βρήκαμε είναι ιδανικό για τις πρωινές σου εμφανίσεις μιας και μπορείς να το φορέσεις σε μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα και να εντυπωσιάσεις με το στιλ και την εμφάνισή σου.

Pull and Bear paperbag σορτσάκι

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 22,99€. Μπορείς να το κανεις κι εσύ δικό σου εδώ.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη στιλάτη βινύλ τσάντα που βρήκαμε και θα αγαπήσεις.

TAGS