Αυτό το κρουαζέ φόρεμα από τα Massimo Dutti είναι Νο1 για το καλοκαίρι - Κάνει πάταγο

Θα το λατρέψεις

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αυτό το κρουαζέ φόρεμα από τα Massimo Dutti είναι Νο1 για το καλοκαίρι - Κάνει πάταγο

Αυτό το κρουαζέ φόρεμα από τα Massimo Dutti είναι Νο1 για το καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μια βόλτα ένα βράδυ στις διακοπές σου, αλλά ακόμη και αν έχεις κάποιο κάλεσμα και θέλεις να πας κάπου έξω σε γάμο.

Είναι κατάλληλο για τις βραδινές εμφανίσεις σου αλλά και για ένα κάλεσμα, όπως αν έχεις για παράδειγμα κάποιο γάμο και δεν θέλεις να ντυθείς υπερβολικά, ενώ θα πηγαίνει και με το μαύρισμα σου.

Το φορέματα είναι χωρίς αμφιβολία το trend του καλοκαιριού και γι΄αυτό το λόγο πρέπει να του δώσεις μία παραπάνω ευκαιρία φέτος.

Τα φορέματα είναι ένα από τα ρούχα που αγαπάμε, κυρίως το καλοκαίρι. Απλό , αέρινο και πολύ όμορφο χωρίς υπερβολές, σε βοηθάνε να εντυπωσιάσεις και έχεις ένα κομψό και όμορφο στυλ.

ΠΛΕΚΤΟ ΚΡΟΥΑΖΕ ΦΟΡΕΜΑ

79.95 €

κρουαζέ φόρεμα Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ

Ωστόσο, αν τώρα που έχουν ξεκινήσει οι προσφορές στα διαδικτυακά καταστήματα - μιας και τα κανονικά έχουν κλείσει - κάνεις έρευνες αγοράς, να σου πως πως στα Massimo Dutti θα βρεις τις καλύτερες. Συγκεκριμένα σε 3 παντελόνια η τιμή έχει πέσει κάτω 20 €.

Πως να συνδυάσεις το φόρεμα σου

  • Αν αγαπάς το casual chic look, τότε μπορείς κι εσύ με τις ευλογίες του εν λόγω trend με sneakers να συνδυάσεις το αγαπημένο σου φόρεμα – είτε αυτό είναι girly mini, είτε ένα αέρινο maxi- με τα πιο άνετα παπούτσια που έχουν φτιαχτεί ποτέ!
  • Και να θυμάσαι: Δεν χρειάζεται να αποφεύγεις τα φορέματα για να αποφύγεις τα άβολα ψηλοτάκουνα, αφού τα sneakers δίνουν ένα chic αποτέλεσμα είτε στις πρωινές είτε στις βραδινές σου εμφανίσεις.
  • Ένα μάξι με σχίσιμο ή από ημιδιάφανο ύφασμα αναδεικνύει το σώμα και αποτρέπει από το εφέ-“σακί”, το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε.