Κάνει θραύση μια παντελόνα των Stradivarius που βγαίνει σε 3 χρώματα

Θα την φοράς από το πρωί έως και το βράδυ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κάνει θραύση μια παντελόνα των Stradivarius που βγαίνει σε 3 χρώματα

Αυτή η παντελόνα των Stradivarius που βγαίνει σε 3 διαφορετικά χρώματα, κάνει θραύση. Αφού είναι η πιο αέρινη και στιλάτη για φέτος την Άνοιξη. Ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα και δεν θα θέλεις να την βγάζεις από πάνω σου.

Οι παντελόνες, όπως και τα τοπάκια κάθε Άνοιξη και Καλοκαίρι έχουν την τιμητική τους, αφού λόγω των υψηλών θερμοκρασιών τα φοράμε συνέχεια, καθώς είναι αέρινα και δροσερά κομμάτια. Βγαίνουν σε διάφορα σχέδια, στιλ και χρώματα.

Στα Stradivarius σου βρήκα μια παντελόνα η οποία «σπάει» ταμεία. Είναι ψηλόμεση και βγαίνει σε τρία διαφορετικά χρώματα τα οποία και τα αγαπήσεις. Είναι πολύ αέρινη και μπορείς να την φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Εκτός από την γαλάζια που θα δεις παρακάτω, θα την βρεις και σε μαύρη, όπως και σε πουά. Ταίριαξε την με το αγαπημένο σου τοπάκι και ανάλογα με τα παπούτσια που θα φορέσεις και το μακιγιάζ που θα κάνεις, μπορεί να φορεθεί τόσο το πρωί για την χαλαρή βόλτα σου, όσο και το βράδυ για ποτό όταν με το καλό ανοίξουν τα καταστήματα εστίασης.

Παντελόνι wide leg με ανάγλυφη υφή - 19,99 €

Stradivarius παντελόνια 3 χρώματα

Ωστόσο, και το πιο ανοιξιάτικο φόρεμα για φέτος το βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius. Βρίσκεται σε έκπτωση, αφού κοστίζει κάτω από 20 €. Συνδυάζεται εύκολα με όλα και φοριέται επίσης, όλες τις ώρες της ημέρας.

Συνδύασε την παντελόνα σου σε ένα από τα 3 χρώματα, με αυτά τα απίστευτα ανοιξιάτικα παπούτσια των Stradivarius

Κορίτσια μου είναι τάση «φωτιά» της Άνοιξης αυτά τα χρυσά παπούτσια που θα βρεις στο διαδικτυακό κατάστημα της αγαπημένης αλυσίδας των Stradivarius. Σίγουρα θα κοιτάνε όλοι τα πόδια σου, λόγω του απίστευτου χρώματος που έχουν και στιλ.

Οι συγκεκριμένες που σου βρήκα στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius είναι απίστευτες και με το που βγεις από την καραντίνα θα κάνουν θραύση. Μπορείς να τις φορέσεις με τζιν, φούστες, φορέματα, αλλά και σορτσάκια. Δένουν στο πόδι σου σε ότι ύψος θελήσεις εσύ και θυμίζουν νεράιδες.

Και η τιμή τους είναι πολύ οικονομική, αφού θα τις βρεις με λιγότερο από 30 €. Επίσης εκτός από χρυσές, βγαίνουν και στο χρώμα του δέρματος.

Δετές εσπαντρίγιες slingback - 25,99 €

Stradivarius δετές χρυσές εσπαντρίγιες

Ωστόσο, σου βρήκαμε τα καλύτερα sneakers από την νέα κολεξιόν των Stradivarius. Πρόκειται για ένα ζευγάρι το οποίο είναι πολύ μοδάτο και εντυπωσιακό, και μπορείς να αγοράσεις μόνο με 20 €.