Σπάει ταμεία στα Pull&Bear αυτό το tie dye μπλουζάκι - Τολμάς να το φορέσεις;

Είναι για πιο ιδιαίτερα κορίτσια

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σπάει ταμεία στα Pull&Bear αυτό το tie dye μπλουζάκι - Τολμάς να το φορέσεις;

Σπάει ταμεία στα Pull&Bear αυτό το tie dye μπλουζάκι και είμαστε σίγουρες πως αν έχεις ένα πιο extreme look, θα το αγαπήσεις. Τολμάς να το φορέσεις όμως;

Ένα t-shirt είναι πάντα καλό να έχουμε στην ντουλάπα μας. Ταιριάζουν με όλα και ανάλογα με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

Ένα μπλουζάκι με στάμπα μπορείς να φορεθεί και στις πιο επίσημες εμφανίσεις μας, αν φορέσουμε τα κατάλληλα αξεσουάρ και υφάσματα. Και ειδικά αν το συνδυάσουμε με ένα κομψό παλτό - σακάκι. Αν λοιπόν θες να δώσεις μια διαφορετική πινελιά στο στυλ σου, τότε εμείς σου βρήκαμε το ιδανικό κομμάτι.

Pull&Bear tie dye μπλουζάκι στάμπα

Κάνε το δικό σου εδώ. Ωστόσο, στη νέα συλλογή των Pull&Bear μπορείς να βρεις και το πιο πολύχρωμο τσαντάκι μπανάνα. Δεν θα σταματήσεις να το κρατάς. Κοστίζει κάτω από 20 €.

Συνδύασε το μπλουζάκι που θα γίνει εμμονή από τα Pull&Bear με το paper bag σορτσάκι και κάνε την πιο καλοκαιρινή εμφάνιση

Για να κάνεις δικό σου αυτό το πολύ βολικό paperbag σορτσάκι που βρήκαμε στο online κατάστημα του Pull&Bear, θα χρειαστεί να δώσεις κάτω από 30 ευρώ και μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι τα χρήματα του θα το αξίζουν με το παραπάνω.

Μιας και θα μπεις στο online store του Pull&Bear, πρέπει σε κάθε περίπτωση να ρίξεις μια ματιά και σε αυτή τη στιλάτη βινύλ τσάντα που βρήκαμε και θα αγαπήσεις.

Το συγκεκριμένο σορτσάκι που βρήκαμε είναι ιδανικό για τις πρωινές σου εμφανίσεις μιας και μπορείς να το φορέσεις σε μία ζεστή καλοκαιρινή μέρα και να εντυπωσιάσεις με το στιλ και την εμφάνισή σου.

Pull and Bear paperbag σορτσάκι

Το καλύτερο απ'όλα είναι η τιμή του μιας και κοστίζει μόλις 22,99€. Μπορείς να το κάνεις κι εσύ δικό σου εδώ.

TAGS