Bershka: Το φόρεμα κορσές θα σε βοηθήσει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα

Μην το χάσεις! Κάνε το δικό σου μόνο με 19,99€

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka: Το φόρεμα κορσές θα σε βοηθήσει να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα

Θέλεις να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα με μια μόνο εμφάνιση σου; Σου βρήκαμε το πιο τέλειο φόρεμα στη νέα συλλογή των Bershka. Βγαίνει σε δυο κλασικά χρώματα και είναι τύπου κορσές.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι μίνι, στενό και «αγκαλιάζει» το σώμα. Άρα, αν έχεις καμπύλες θα τις δείχνει να φαίνονται τέλειες, αφού θα στις τονίσει.

Επίσης, έχει μπούστο και σκίσιμο στο ένα πόδι για να αναδείξει ακόμη περισσότερο τη θηλυκή στου πλευρά, χωρίς ωστόσο να είναι πολύ υπερβολικά αισθησιακό.

Εκτός από μαύρο, βγαίνει και σε μπεζ και θα το βρεις σε όλα τα καταστήματα της γνωστής αλυσίδας.

Να σημειώσουμε πως, ένα είναι το αξεσουάρ που σύμφωνα με τους ειδικούς της μόδας κάνει όλες τις εμφανίσεις να φαίνονται στυλάτες! Αυτό δεν είναι άλλο από την τσάντα που κρατάμε! Βρήκαμε την καλύτερη στο Bershka!

Μίντι φόρεμα κορσέ - 19.99 €

Bershka φόρεμα κορσές

Επίσης, η νέα κολεξιόν των καταστημάτων Bershka κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι πως καταφέραμε να ξεχωρίσουμε για εσένα, αυτό το υπέροχο καρό παντελόνι, το οποίο αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία για το νούμερο ένα trend της φετινής σεζόν.

Συνδύασε ο φόρεμα κορσέ των Bershka με αυτό το μποτάκι της νέας συλλογής για πιο stylish εμφανίσεις

Ο χειμώνας πλησιάζει και έχουμε βρει το πιο hot μποτάκι από τα Bershka. Είναι μαύρο ελαστικό με μεσαίου μεγέθους τακούνι και θα ταιριάξει σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Η τιμή του είναι 29,99 ευρώ και θα σου προτείνουμε να τρέξεις να το αγοράσεις καθώς είναι τάση! Μπορείς να το συνδιάσεις με όλα σου τα ρούχα και να το βάλεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, για καφέ ή ποτό!

Μαύρο μποτάκι από το Bershka!

Μπορείς να τα βρεις εδώ!

Φυσικά ένα τέτοιο παπούτσι θα ταίριαζε φοβερά με ένα μαύρο φόρεμα, το οποίο και σου βρήκαμε, μπορείς να το δεις εδώ!

TAGS