Bershka: Μην ψάχνεις άλλο! - Το πιο βολικό παντελόνι μόνο με 25.99 €

Πρόλαβε το

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Bershka: Μην ψάχνεις άλλο! - Το πιο βολικό παντελόνι μόνο με 25.99 €

Μην ψάχνεις άλλο! Σου βρήκαμε ένα παντελόνι που είναι αυτό που θες! Καθημερινό απλό και σε φανταστική τιμή απο τα Bershka θα σε βγάλε ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση!

Είναι μαύρο και φυσικά καμπάνα! Η καμπάνα αυτή τη σεζόν είναι τάση τόσο σε casual όσο και σε βραδινές εμφανίσεις! Τα παντελόνια καμπάνα που φορέθηκαν μανιωδώς στις δεκαετίες των 70s και 80s, έχουν αγαπηθεί από πολλές γυναίκες και συνεχίζουν να φοριούνται ακόμη και σήμερα, δημιουργώντας υπέροχα ντυσίματα για όλες τις περιστάσεις. Εδώ σου έχουμε και το πιο hot μποτάκι της σεζόν!

bershka παντελονι

Μπορείς να το βρεις εδώ!

Bershka: Αυτό το κόκκινο βραδινό τσαντάκι θα απογειώσει το στυλ σου! - Μόνο με 15.99 €

Ένα είναι το αξεσουάρ που σύμφωνα με τους ειδικούς της μόδας κάνει όλες τις εμφανίσεις να φαίνονται στυλάτες! Αυτό δεν είναι άλλο από την τσάντα που κρατάμε! Βρήκαμε την καλύτερη στο Bershka!

Μια τσάντα που μπορείς να τη βάλεις με πολλούς συνδιασμούς! Εμείς σου βρήκαμε το πιο stylish βραδινό τσαντάκι για τις εξόδους σου!

Είναι κόκκινο και έχει τρουκς, κάτι που το κάνει πολύ ιδιαίτερο και σίγουρα δεν θα περνάς απαρατήρητη!

Η τιμή του όμως είναι αυτή που προκαλεί πανικό καθώς κοστίζει μόνο 15.99 €! Φυσικά θα το βρεις στα Bershka και εμείς θα σου προτείνουμε να τρέξεις να το προλάβεις!

bershka τσαντάκι

Βρες το εδώ!

TAGS