Με αυτό το τσαντάκι από τα Bershka θα απογειώσεις το στυλ σου - Μόνο με 15.99 ευρώ!

Είναι συγκλονιστικό!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με αυτό το τσαντάκι από τα Bershka θα απογειώσεις το στυλ σου - Μόνο με 15.99 ευρώ!

Χαμός έχει γίνει στα Bershka και στο eshop του λόγω των εκπτώσεων με αποτέλεσμα να ξεπουλιούνται σαν τρελά όλα του τα κομμάτια. Εμείς ρίξαμε μια ματιά και βρήκαμε το πιο οικονομικό και απίθανο τσαντάκι που θα απογειώσεις το στυλ σου!

Η συγκεκριμένη τσάντα είναι ώμου, έχει μια λεπτοκαμωμένη ασημί αλυσίδα και είναι.. γαλάζια! Συνδυάζεται ιδανικά με τα τζιν σου και τα total άσπρα/μαύρα σε περίπτωση που θες να κινηθείς πιο ασφαλή.

Κοστίζει μόνο 15,99 και μπορεί να φορεθεί παντού και όλες τις ημέρες! Τρέξε στο eshop του Bershka να την παραγγείλεις μαζί με αυτό το oversize τζιν μπουφάν!

Αυτό είναι το συγκλονιστικό γαλάζιο τσαντάκι από τα Bershka

γαλάζιο τσαντάκι από τα bershka

Γεμάτη με πέρλες η τσάντα από τα Bershka - Έχει κάνει πανικό

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka κυκλοφόρησε και μία σύντομη αναζήτηση που κάναμε, εντοπίσαμε την πιο όμορφη τσάντα, η οποία είναι γεμάτη πέρλες και έχει κάνει πανικό μιας και τη θέλουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα αξεσουάρ το οποίο μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν ξέρεις τι τσάντα να κρατήσεις και επιπλέον, θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με την εμφάνισή σου.

Θα μπορούσες να συνδυάσεις την τσάντα που σου προτείνουμε, με το πιο στιλάτο δερμάτινο παντελόνι από την νέα συλλογή των Bershka. Δες το εδώ και θα σε τρελάνει!

Bershka τσάντα με πέρλες

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή της καθώς κοστίζει μόλις 17,99€! Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ, θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς μιας και μένουν μόνο λίγα κομμάτια και σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Τσαντάκι - όνειρο στα Bershka μόνο με 15,99 ευρώ

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Bershka μόλις κυκλοφόρησε και αυτή τη στιγμή, μπορείς να βρεις το πιο ονειρικό τσαντάκι της σεζόν σε τιμή - έκπληξη, καθώς κοστίζει μόλις 15,99€! Τρέξε λοιπόν να την κάνεις δική σου να είσαι σίγουρη πως θα ξεχωρίσεις με το look σου!

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα αξεσουάρ που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Φόρεσε την πιο στιλάτη τσάντα με αυτό το μίντι φόρεμα από τα Bershka που ξεπουλάει σαν τρελό. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Όπως σου είπαμε, το καλύτερο απ'ολα είναι η τιμή της, καθώς η συγκεκριμένη τσάντα κοστίζει 15,99€. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ και σε περίπτωση που θέλεις να επιλέξεις ένα πιο safe χρώμα, τότε μπορείς να την αγοράσεις σε μαύρο.

Bershka κροκό τσάντα

Θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς γιατί είναι ένα κομμάτι που αγαπάνε πολύ οι γυναίκες και σε λίγο καιρό θα έχει εξαντληθεί!

TAGS