Αυτό είναι το φόρεμα από τα Zara που κάνει πάταγο

Σε τιμή σοκ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Αυτό είναι το φόρεμα από τα Zara που κάνει πάταγο

Το Φθινόπωρο μπορεί να μπήκε για τα καλά αλλά αυτό δεν μας σταματά ώστε να αγοράσουμε κι άλλα φορέματα τα οποία είναι άκρως καλοκαιρινά. Εμείς μετά από πολύ ψάξιμο βρήκαμε ένα ιδιαίτερο φόρεμα από τα Zara για όλες τις περιστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, θα ξετρελαθείτε κι εσείς καθώς είναι άκρως ιδιαίτερο ενώ το χρώμα που έχει μαγνητίζει για τα καλά τα βλέμματα. Είναι ριχτό με λεπτές τιράντες ενώ στα πλάγια της μέσης έχει σούρες.

Επιπλέον για να σε διευκολύνει ακόμη περισσότερο, έχει κλείσιμο με φερμουάρ στην πλάτη ενώ η τιμή του είναι σοκ καθώς έχει μόνο 29,95 EUR.

Δείτε παρακάτω το φόρεμα από τα Zara

Μίνι φόρεμα ντραπε

29,95 EUR

Zara - Φόρεμα

Μίνι φόρεμα ντραπε

29,95 EUR

Το φόρεμα που όλες θέλουν από τα Zara

Μίνι φόρεμα ντραπε

29,95 EUR

Μπλε φόρεμα από τα Zara

Συνδύασε το φόρεμα σου με αυτά τα πέδιλα

Άμα ψάχνεις ένα παπούτσι που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα στο λεπτό, σου βρήκαμε το ιδανικό. Είναι γεμάτο στρας, με λεπτό τακούνι και μπορείς να το βρεις στα αγαπημένα Zara.

Ενδείκνυται μόνο για βραδινές εμφανίσεις, μιας και δεν το λες και διακριτικό, ωστόσο για ένα ποτό σε κάποιο κλαμπ ή στα μπουζούκια είναι η καλύτερη επιλογή.

Μπορείς να το συνδυάσεις είτε με κάποιο παντελόνι είτε με κάποιο φόρεμα, ωστόσο εμείς σου προτείνουμε να το φορέσεις με κάτι κοντό, ώστε να φαίνεται όλο το σχέδιο του παπούτσιου, όπως με αυτό εδώ.

Κοστίζει 45,95 ευρώ!

Ψηλοτάκουνο με στρας από τα Zara

  • ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ ΚΑΙ ΛΟΥΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΧΑΝΤΡΕΣ.
  • ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ.
  • ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΤΑΚΟΥΝΙΟΥ: 8,3 CM

Zara πέδιλα στρας

Μεγάλη θραύση κάνουν στα Zara και αυτά τα πέδιλα με φτερά - Βγαίνουν σε μπλε, μαύρο, γκρι και πράσινο

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο ήλιος και παραλία - δες εδώ το νούμερα ένα καφτάνι για την θάλασσα - αλλά και nighlife! Αν θες να μην παίρνει τα μάτια του κανείς από πάνω σου πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα του Αυγούστου και συνεπώς στην βαλίτσα των διακοπών σου τα παρακάτω Zara πέδιλα.

Είναι παιχνιδιάρικα, βγαίνουν σε τρομερά μοδάτες αποχρώσεις κι από ότι ξέρουμε είναι και πολύ άνετα στο περπάτημα!

  • ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ, ΛΕΠΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΦΤΕΡΑ. ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ ΣΤΗ ΜΠΑΡΕΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ.
  • AIRFIT®. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΤΑΚΟΥΝΙΟΥ: 10 CM
  • 69,95 EUR
  • 1366/810

Zara παπούτσια

Μπορείς, επίσης, να τα συνδυάσεις με ένα τζινάκι ή μια απλή φούστα και να τα φορέσεις και το απόγευμα για ένα χαλαρό καφέ στο νησί! Τέλος, ακόμα κι ένα εντελώς απλό φόρεμα να βάλεις από πάνω θα του δώσουν στιλ και άλλον αέρα! Επειδή πλησιάζει, όμως, ο 15 Αυγουστος και ξέρουμε πως είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να τα αγοράσεις, σου βρήκαμε το πιο τέλειο φόρεμα - πάλι από τα Zara - για να τα συνδυάσεις.

TAGS