Μόλις με 15,99 ευρώ στα Zara το πιο ευκολοφόρετο τζιν παντελόνι - Βγαίνει σε δυο χρώματα

Η πιο έξυπνη αγορά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόλις με 15,99 ευρώ στα Zara το πιο ευκολοφόρετο τζιν παντελόνι - Βγαίνει σε δυο χρώματα

Σίγουρα, άνδρες και γυναίκες έχουμε πολλά παντελόνια στην ντουλάπα μας, με τα τζιν να είναι τα περισσότερα. Μπορούν να φορεθούν όλη την ώρα της ημέρας, ταιριάζουν με όλα τα χρώματα και τις υφάνσεις, ενώ πηγαίνουν σε όλες τις σιλουέτες. Εμείς λοιπόν, σου βρήκαμε ένα πολύ οικονομικό στα Zara.

Βγαίνει σε δυο διαφορετικά χρώματα, μπλε τζιν και μαύρο και θα τα αγαπήσεις. Εκτός του ότι έχουν 45% έκπτωση είναι ευκολοφόρετα. Με τους κατάλληλους συνδυασμούς μπορείς να δημιουργήσεις ότι στιλ θελήσεις.

Πρόκειται λοιπόν, για το τζιν με κανονική μέση με πέντε τσέπες. Έχει όψη ξεβαμμένου και είναι με ίσιο μπατζάκι. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα στιλάτο look χωρίς κόπο, φόρεσε το μπλε τζιν παντελόνι, με ένα λευκό τοπ, αθλητικά και από πάνω ρίξε στους ώμους σου αυτό το απίστευτο και πολύ οικονομικό παλτό που θα βρει επίσης στην αλυσίδα.

Αυτό είναι το τζιν των Zara

  • 15,99 EUR - 45%
  • Χρώμα Μπλε | 2553/250

Zara μπλε τζιν παντελόνι

  • 15,99 EUR-45%
  • Χρώμα Μαύρο | 2553/251

Zara μαύρο τζιν παντελόνι

Συνδύασε αυτό το τζιν παντελόνι με αυτά τα άνετα στο περπάτημα μποτάκια

Ψάχνεις τα κατάλληλα μποτάκια για φέτος το Χειμώνα; Και όμως εμείς στα βρήκαμε στη νέα συλλογή των Zara. Θα σε προστατεύσουν από την βροχή, ενώ παράλληλα θα δώσουν στιλ στην εμφάνιση σου. Είναι μάλιστα, από τα hot trend του νέου έτους.

Πρόκειται για το ίσιο μποτίνι με λεπτομέρεια τρουκ και θηλιά στο πίσω μέρος. Διαθέτει επίσης εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει άνεση στο περπάτημα.

Μπορεί άνετα να συνδυαστεί με φορέματα, φούστες αλλά και παντελόνια, όπως για παράδειγμα με αυτά που σου βρήκαμε και συλλέξαμε για να πάρεις έμπνευση και να δώσεις μοναδικό στιλ στις καθημερινές αλλά και βραδινές σου εμφανίσεις.

  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 3,5 CM
  • 35,95 EUR

Zara μαύρα μποτάκια

TAGS