Ψηλόμεσο και πάμφθηνο - «Ουρές» στα Zara για αυτό το παντελόνι

Τρέξε να το προλάβεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ψηλόμεσο και πάμφθηνο - «Ουρές» στα Zara για αυτό το παντελόνι

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων Zara σπάνια μας απογοητεύει. Αυτή τη φορά, εντοπίσαμε για εσένα το πιο υπέροχο ψηλόμεσο καφέ παντελόνι, το οποίο δεν γίνεται σε καμία περίπτωση να λείψει από την συλλογή για τον χειμώνα του 2022.

Μετά το υπέροχο μπουφάν που σου προτείναμε ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με ένα ρούχο - πασπαρτού, το οποίο θα σε βολέψεις στις εξόδους σου από το πρωί μέχρι και το βράδυ καθώς μπορεί να συνδυαστεί με ένα σωρό ρούχα και αξεσουάρ.

Το παντελόνι που σου προτείνουμε από τα Zara

Το συγκεκριμένο παντελόνι μπορεί να συνδυαστεί με sneakers ή και με πέδιλα, ενώ άνετα μπορεί να φορεθεί στο γραφείο και την ίδια στιγμή σε μία βραδινή έξοδο σε κάποιο κλαμπ. Εξαρτάται πάντα ο τρόπος με τον οποίο θα το συνδυάσεις.

  • Ψηλόμεσο παντελόνι σωλήνας
  • Κάτω μέρος κρυφά φερμουάρ μπροστά
  • Κλείσιμο στο πλάι με φερμουάρ
  • Τιμή: 9,99€

Zara ψηλόμεσο παντελόνι

Μπορείς να το φορέσεις με αυτά τα υπέροχα sneakers

Χαμός επικρατεί καθημερινά στα καταστήματα των Zara λόγω των εκπτώσεων που έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες. Πολλά κομμάτια έχουν εξαφανιστεί από τα ράφια, ενώ σε όσα έχουν μείνει υπάρχουν ελάχιστα νούμερα.

Εμείς κάνοντας την έρευνα αγοράς μας στην κατηγορία με τα παπούτσια, βρήκαμε ένα ζευγάρι sneakers που έχει κάνει πάταγο. Κοστίζουν μόλις 9,99 ευρώ με την έκπτωση και έχουν γίνει "καπνός" από τα ράφια.

Πρόκειται για τα αθλητικά παπούτσια με λεπτομέρεια σε χρωματική αντίθεση και γαζιά, ενώ κλείνει με κορδόνια. Ο πάτος του μάλιστα είναι συνθετικός εύκαμπτος αφρού από πολυουρεθάνιο, σχεδιασμένος έτσι για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Μπορούν άνετα να συνδυαστούν τόσο με τζιν όσο και με φόρμες. Επίσης, αν θέλεις να τα φορέσεις πιο στιλάτα για έναν απογευματινό καφέ, φόρεσε τα με αυτό το δερματίνι μίνι μαύρο φόρεμα.

  • ΠΡΑΣΙΝΟ | 5305/810
  • Από 25,95 EUR -60% μόνο με 9,99 EUR

Μόνο με 9,99 ευρώ sneakers στα Zara

Εκπτώσεις σε παπούτσια των Zara

TAGS