Ξεπουλάει στο λεπτό - Το φόρεμα των Zara που "κόβει" κιλά

Θα γίνει το αγαπημένο σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξεπουλάει στο λεπτό - Το φόρεμα των Zara που

Έχει πάρει τυχόν παραπάνω κιλάκια και ψάχνεις το ιδανικό φόρεμα για να τα "κρύψεις" γιατί μπορεί να μην σου αρέσουν; Θα το βρεις στα Zara και συγκεκριμένα στη νέα συλλογή που έχει κυκλοφορήσει στην επίσημη ιστοσελίδα τους.

Μετά το παντελόνι που αν το φορέσεις θα δείχνει τα πόδια σου μισά, και αυτό το φόρεμα θα γίνει το αγαπημένο σου και θα το φοράς σε κάθε έξοδο ή βόλτα σου.

Πρόκειται λοιπόν για αμάνικο φόρεμα με στρογγυλή λαιμόκοψη. Διαθέτει μπροστινές τσέπες με ρέλι και τελείωμα εβαζέ στο κάτω μέρος.

Αυτό είναι το μαύρο φόρεμα των Zara

  • ΜΑΥΡΟ | 2142/055
  • 39,95 EUR

Μαύρο μίντι φόρεμα Zara

Το φόρεμα των Zara που 'κόβει' κιλά

Μπορείς άνετα να το συνδυάσεις τόσο με sneakers και κάλτσα ψηλή μαύρη η λευκή για ένα πιο street look, παρόλο που το φόρεμα είναι πιο κιριλέ ή με μποτάκια μαύρα, ακόμη και μπότες.

Για την βραδινή σου έξοδο με το αμόρε ή με φίλες, δοκίμασε να το συνδυάσεις με πέδιλα μαύρα λεπτά για ένα πιο απλό και κιριλέ girly look ή και με χοντρά μαύρα πέδιλα.

Συνδύασε το φόρεμα ακόμα και με αυτές τις over-the-knee μαύρες μπότες

Μπορεί οι over the knee μπότες να μην είναι στο top 3 των trend, ωστόσο, παραμένουν αγαπημένο κομμάτι των γυναικών, αφού με το κατάλληλο φόρεμα ή φούστα μπορούν να δώσουν μια πιο stylish λεπτομέρεια στην εμφάνιση σου.

Πρόκειται λοιπόν για την ίσια ψηλή μπότα με στενή γάμπα. Έχει μυτερό τελείωμα με στρόγγυλη μύτη, ενώ κλείνει με φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος. Μάλιστα, διαθέτει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού με λάτεξ που είναι σχεδιασμένος να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

  • ΜΑΥΡΟ | 3024/810
  • Από 39,95 EUR -45% μόνο με 19,99 EUR

Μαύρη μπότα over the knee Zara 19,99 ευρώ

TAGS