Στα Zara τα φλατ πέδιλα που θέλουν όλες οι γυναίκες - Κοστίζουν μόνο 23 ευρώ

Είναι εκκεντρικά αλλά top trend

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στα Zara τα φλατ πέδιλα που θέλουν όλες οι γυναίκες - Κοστίζουν μόνο 23 ευρώ

Φέτος το καλοκαίρι δεν είναι μόνο της μόδας τα λεπτά πέδιλα με τα ιδιαίτερα δεσίματα, αλλά και τα φλατ πέδιλα που θυμίζουν... Γερμανούς τουρίστες. Για όσους δεν καταλάβατε, μιλάμε για τα πέδιλα που φορούσαμε όταν ήμασταν παιδιά που έκλειναν με χρατς.

Τα εν λόγω πέδιλα είναι πολύ της μόδας και βρίσκονται ανάμεσα στα trend του φετινού καλοκαιριού, ενώ είχαν κάνει την εμφάνιση τους ήδη από πέρσι. Τα έχουμε δει να τα φοράνε πολλές fashion experts με διάφορους συνδυασμούς και να εντυπωσιάζουν.

Αυτά που βρήκαμε εμείς στα Zara είναι ίσια σε λεοπάρ χρώμα. Πάνω μέρος με animal print και λεπτομέρεια λουριά, ενώ έχουν χοντρή σόλα. Κλείνουν με ταινία χριτς χρατς στο πίσω μέρος.

Μπορείς άνετα να τα φορέσεις με ένα καθημερινό τζιν παντελόνι ή ακόμη και με ένα πιο στιλάτο, αλλά και με φόρεμα ή φούστα. Επίσης και στη θάλασσα με ένα τέλειο μαγιό όπως αυτό που ξεπουλάει.

Αυτά είναι τα πέδιλα των Zara

  • Ύψος σόλας: 3,5 cm
  • ΛΕΟΠΑΡ | 3610/710
  • 39,95 EUR-40%22,99 EUR

ΙΣΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΔΙΛΟ ANIMAL PRINT ZARA

Zara φλατ πέδιλο

Και αυτά τα παπούτσια ξεπουλάνε

Μπορεί 502 καταστήματα των Zara να έχουν κλείσει, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα δουλεύουν κανονικά και μάλιστα έχουν ενδιάμεσες εκπτώσεις! Σε όλα τα μαγαζιά, όπως και στη διαδικτυακή τους σελίδα, θα βρεις ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ σε πολύ χαμηλές τιμές.

Εμείς, βρήκαμε ένα τέλειο αθλητικό παπούτσι, που μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και με ότι εσύ θέλεις. Δηλαδή φόρεμα, φούστα, παντελόνι ή και σορτσάκι!

Πρόκειται για τα αθλητικά παπούτσια των Zara σε στυλ sneaker με λεπτομέρεια θηλιά πίσω. Διαθέτει μάλιστα σόλα με επένδυση από λάστιχο, ενώ δένει με κορδόνια. Μάλιστα, έχει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από πολυουρεθάνη, με σκοπό να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Φόρεσε τα λοιπόν με το αγαπημένο σου παντελόνι για μια πιο casual εμφάνιση ή με το αγαπημένο σου φόρεμα για μια πιο trendy και στιλάτη.

  • ΛΕΥΚΟ | 5315/810
  • Ύψος σόλας: 3 cm
  • 25,95 EUR-40%14,99 EUR

zara sneakers με σόλα

TAGS