5 πουκάμισα που θα κλέψουν την παράσταση - Έντονα χρώματα και καλοκαιρινά υφάσματα

Πως να τα συνδυάσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
5 πουκάμισα που θα κλέψουν την παράσταση - Έντονα χρώματα και καλοκαιρινά υφάσματα

Δεν υπάρχει κάτι πιο elegant από το να φοράς πουκάμισο στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Με μία γρήγορη αναζήτηση στα online καταστήματα, σου βρήκαμε τις τελευταίες τάσεις στα πουκάμισα. Τα υφάσματα είναι ανάλαφρα και τα χρώματα άκρως καλοκαιρινά, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τη μαυρισμένη επιδερμίδα σου.

Αυτά είναι τα πιο στιλάτα πουκάμισα για να φορέσεις το καλοκαίρι

Από την Julie Saropoulos

Όπως το πορτοκαλί, έτσι και το κίτρινο, είναι ένα από τα πιο hot χρώματα για το καλοκαίρι. Γι' αυτό σου βρήκαμε αυτό το υπέροχο λινό πουκάμισο από το Zara το οποίο ταιριάζει σχεδόν με όλα σου τα ρούχα αλλά ιδίως με jean shorts. Κοστίζει μόλις 29,95€. (κωδικός: 2731/058)

Πουκάμισο Zara

Στην ίδια γραμμή είναι και το φούξια πουκάμισο από το Mango, με τη διαφορά ότι είναι σε βαμβακερό ύφασμα. Πρέπει σίγουρα να το αγοράσεις, καθώς βρίσκεται και στην πολύ οικονομική τιμή των 29,99€. (κωδικός: 37034040-JUANES-LM)

Πουκάμισο Mango

Δες εδώ ένα φόρεμα με το οποίο μπορείς να το συνδυάσεις

Όπως έχουμε ξαναπεί, το χρώμα lime, δηλαδή ανοιχτό πράσινο που παραπέμπει σε κίτρινο και τα see through υφάσματα είναι στις τελευταίες τάσεις της μόδας. Έτσι, αυτό το πουκάμισο από το Mango είναι η τέλεια επιλογή για να κλέψεις τις εντυπώσεις και να είσαι η πιο στιλάτη με μόλις 29,99€, ενώ βγαίνει και σε λιλά χρώμα. (κωδικός: 37071297-NANY-LM)

Πουκάμισο Mango

Φυσικά δεν μπορείς να μην έχεις στην συλλογή σου ένα εμπριμέ πουκάμισο σε τύπου σατέν ύφασμα από το Zara. Μην σε φοβίζουν τα έντονα χρώματα του, καθώς με ένα μονόχρωμο λευκό παντελόνι ή με την αντίστοιχη φούστα του συνδυάζεται άψογα. Η τιμή του? 39,95€ (κωδικός: 7719/013)

Πουκάμισο Zara

Τέλος, ένα πλισέ σατέν πουκάμισο από το Stradivarius θα σε βγάλει σίγουρα από την δύσκολη θέση όταν δεν θα ξέρεις τι να βάλεις, καθώς το ουδέτερο μπεζ χρώμα του ταιριάζει με τα πάντα. Η τιμή του είναι στα 19,99€ (κωδικός: 2057/572-V2022)

Πουκάμισο Stadivarius

Δες εδώ σανδάλια με τα οποία μπορείς να το συνδυάσεις