Κοστίζει μόνο 10 ευρώ: Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για άντρες και γυναίκες

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κοστίζει μόνο 10 ευρώ: Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο για άντρες και γυναίκες

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται μια ανάσα μακριά κι αν είσαι κι εσύ σαν κι εμένα, που περίμενες την τελευταία στιγμή να πάρεις δώρα στα αγαπημένα σου πρόσωπα, σου έχω την λύση και είναι σίγουρα πρωτότυπη και μοναδική!

Το Σάββατο που μας πέρασε βρέθηκα στο Smart Park αναζητώντας ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα: Δώρο αξίας 10 ευρώ (μόνο) για την συνεργάτιδά μου, Γωγώ. Φέτος θα κάνουμε Secret Santa στο γραφείο οπότε ήθελα να βρω κάτι καλό, έξυπνο αλλά συνάμα και οικονομικό γιατί θέσαμε με τα κορίτσια όριο χρημάτων.

Αφού επισκέφθηκα πρώτα σχεδόν όλα τα καταστήματα ρουχισμού και συνειδητοποίησα πως πια δύσκολα θα βρεις κάτι ποιοτικό και ωραίο σε αυτά τα λεφτά, έπεσα πάνω σε μια ενέργεια του ΣΚΡΑΤΣ και η αλήθεια είναι πως κατενθουσιάστηκα!

Δώρο Σκρατς

Εσύ το ήξερες πως φέτος ο λαχνός ΣΚΡΑΤΣ βγαίνει σε Χριστουγεννιάτικη κάρτα; Γιατί εγώ όχι! Αξίζει να γνωρίζεις, επίσης, πως σου δίνονται δυο επιλογές:

1) το ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ», αξίας 10 ευρώ, που προσφέρει κέρδη έως και 100.000 ευρώ. Είναι το πρώτο Χριστουγεννιάτικο ΣΚΡΑΤΣ σε μορφή κάρτας, ενώ όλοι οι λαχνοί κερδίζουν τουλάχιστον 4 ευρώ. Διαθέτει και αυτό ειδική περιοχή για ευχές, ενώ διατίθεται με τον δικό του ειδικό φάκελο, δημιουργώντας μια συσκευασία δώρου.

Χριστουγεννιάτικο δώρο

2) το νέο ΣΚΡΑΤΣ «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000€» που κοστίζει 2 ευρώ και μοιράζει κέρδη έως και 100.000 ευρώ. Στη μέση του λαχνού υπάρχει μια ειδική τσάκιση, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ως διακοσμητικό ή σαν στολίδι. Διαθέτει, επίσης, ειδική περιοχή για ευχές.

Δώρο Σκρατς

Εγώ προμηθεύτηκα το πρώτο και ο ενθουσιασμός της συνεργάτιδάς μου ήταν τεράστιος, όπως μπορείς να δεις και στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, να σημειωθεί πως είναι εξίσου τέλεια επιλογή τόσο για την μαμά, την γιαγιά όσο και για τον σύντροφο, μπαμπά ή ξάδερφό σου και θα εκτιμηθεί δεόντως ειδικά αν κάποιος από αυτούς κερδίσει τον «χρυσό» λαχνό των 100.000 ευρώ!