Zara x Studio Nicholson: Η πρώτη limited edition collection με γυναικεία ρούχα είναι must-have του χειμώνα

Συνδυάζει την easy πολυτέλεια με την προσιτή κομψότητα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Με βάση την επιτυχία της περσινής συνεργασίας, η Studio Nicholson και η Zara ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους, για να δημιουργήσουν την 3η limited edition collection, προσθέτοντας για πρώτη φορά γυναικεία ρούχα. Το παγκόσμιο λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί στις 27 Νοεμβρίου 2023, με γυναικεία και αντρικά ρούχα αλλά και οικιακά είδη να συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν την ισχυρή δημιουργική συμμαχία.

"Timeless Sensory Silhouettes, for Modern Living" είναι ο τίτλος που δόθηκε στη δημιουργική διαδικασία μεταξύ της ιδρύτριας και καλλιτεχνικής διευθύντριας του Studio Nicholson, Nick Wakeman και της Zara, συνδυάζοντας την αισθητική, τη διαχρονικότητα και την άριστη πρώτη ύλη.

Cape trend: Η επιστροφή της κάπας είναι γεγονός

«Η αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε τα όρια με καινοτόμα ρούχα και φυσικά υλικά ήταν η πρωταρχική φιλοσοφία για όλη τη συνεργασία – και αυτό είναι κάτι για το οποίο αισθάνομαι πολύ περήφανη. Το "Fabric first" ήταν το μότο μου από τότε που ξεκίνησα το Studio Nicholson το 2010. Για μένα, η ποιότητα είναι ύψιστης σημασίας», εξήγησε η Wakeman.

Η γυναικεία συλλογή είναι must-have της σεζόν

zara coat

zara vinyl

Τα κομμάτια Studio Nicholson + Zara Womenswear είναι στυλάτα, διαχρονικά και φυσικά μαζί τους καθεμία από εμάς μπορεί να δημιουργήσει διαφορετικά looks, ανάλογα με το στυλ της. Puffer jackets, denim, πουκάμισα, oversized σακάκια, φούστες και παντελόνια συνθέτουν μια "πολυχρηστική" συλλογή που δεν περνά απαρατήρητη.

zara skirt

zara suit

Τα παπούτσια (δες τις αγαπημένες μπότες των A list παρουσιαστριών) και τα αξεσουάρ είναι κατασκευασμένα από δέρμα άριστης ποιότητας, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τα outfits.

zara puffer

zara cape

Μάλιστα έχει δοθεί μεγάλη σημασία στα ανακυκλωμένα υλικά, σε μια προσπάθεια να τονιστεί η βιωσιμότητα και η αγάπη στο περιβάλλον.

Η ανδρική συλλογή είναι ένα kit-of-parts

zara men

Τα αντρικά ρούχα της συλλογής ακολουθούν τη θεωρία του kit-of-parts (σετ κομματιών), με τα ρούχα να δίνουν προτεραιότητα στη λειτουργικότητα και την άνεση. Παντελόνια, σακάκια, πλεκτά πουλόβερ (δες πώς θα φορέσεις το αγαπημένο σου κομμάτι με 6 τρόπους), τζιν, παλτό, πουκάμισα, μπλουζάκια αλλά και αξεσουάρ δημιουργούν εύκολα μια one-of-a-kind αντρική γκαρνταρόμπα που θα φοράς για χρόνια.

zara collection

Μάλιστα η Nick Wakeman επαναφέρει με αξιώσεις την γραβάτα, βάζοντας μια νοσταλγική «τελική πινελιά» στα αντρικά looks. Aυτή η capsule συλλογή (φτιάξε τη δική σου με 40 basic κομμάτια) έχει δημιουργηθεί για να μας κάνει να νιώθουμε καλά - δίνοντας στον χρήστη μια αίσθηση απελευθέρωσης και αυτονομίας.

zara pants

Μοντέλο ετών... 88! Γιατί oι πολυτελείς Οίκοι λατρεύουν την τρίτη ηλικία;

Η home συλλογή συναρπάζει

Η Nick Wakeman λέει για τη συλλογή σπιτιού: «Αυτός είναι ένας άλλος συναρπαστικός τομέας στον οποίο προσκληθήκαμε να τολμήσουμε με τη Zara. Ένα μαρμάρινο φωτιστικό με χάρτινο καπέλο, μια κουβέρτα από μαλλί με την ίδια πιστοποίηση RWS όπως και στην αντρική και γυναικεία συλλογή, και αντικείμενα που έχω σχεδιάσει για πολυλειτουργικές χρήσεις. Ήθελα αυτά τα κομμάτια να ομορφύνουν τους χώρους μας».

zara blanket

Τα κομμάτια κινούνται σε minimal προσανατολισμό, απογειώνοντας την κομψότητα σε κάθε χώρο, ενώ τα υλικά τους είναι άριστης ποιότητας και ο σχεδιασμός, υψηλής αισθητικής.

zara home

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη από τις 25 Νοεμβρίου στο zara.com και στις 27 Νοεμβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα.