5 φορέματα από το Zara με 22,99 ευρώ που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη τις γιορτές

Θα δημιουργήσεις τα πιο μοδάτα party looks

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@zara
instagram@zara

Η εορταστική σεζόν είναι προ των πυλών και αν και σίγουρα έχεις αρκετά φορέματα στην ντουλάπα σου από προηγούμενα χρόνια για να φορέσεις, πάντα θέλεις ένα νέο party look, έτσι για να πάει καλά η χρονιά! Αν θέλεις, λοιπόν, να επενδύσεις σε ένα νέο κομμάτι την εορταστική σεζόν, που θα το φοράς και μετά, κάνοντας... πολλαπλά styling, το Zara έχει για σένα 5 party dresses με μόλις 22,99 ευρώ, που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη όπου κι αν αλλάξεις χρόνο.

Σκέψου όλες τις τρέχουσες τάσεις, cut-outs, σιφόν, διαφάνειες, μάξι, παιχνιδιάρικες λεπτομέρειες, κομψές σιλουέτες και υπέροχα σχέδια και υφάσματα σε φορέματα που θα κάνουν δήλωση μόδας και μαζί τους θα χορέψεις όλη τη νύχτα, αφήνοντας πίσω τους τις καλύτερες των εντυπώσεων - με τον χορό και το αξεπέραστο στυλ!


Ανεξάρτητα από την αισθητική σου, είτε σου αρέσουν τα stetement σύνολα είτε είσαι ένα κορίτσι του... κλασικού, σου θυμίζω πως την περίοδο των γιορτών πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική στις αγορές σου. Είναι εύκολο να παρασυρθείς με κάτι που θα το βάλεις μία μόνο φορά (όλοι το κάνουμε), οπότε είναι σημαντικό να σκεφτείς τη συνολική χρηστικότητα ενός φορέματος.

Δείτε επίσης: 10 επώνυμες Ελληνίδες μάς δίνουν έμπνευση για τα πρωτοχρονιάτικα looks μας!

Παρακάτω, θα σου δείξω λοιπόν 5 φορέματα από το Zara που θα τα φορέσεις στις γιορτές, δημιουργώντας glam εμφανίσεις, ενώ μετά θα τα χαρείς σε all-day looks, αλλάζοντας παπούτσια και πανωφόρια. Δες τις προτάσεις μου και κάνε τη σωστή επιλογή ανάλογα με το στυλ και την προσωπικότητά σου.

Απόκτησε 5 φορέματα από το Zara για τα party looks της σεζόν

H βασική ιδέα εδώ είναι να αποκτήσεις οικονομικά κομμάτια, που θα αναδείξεις με τα ανάλογα statement κοσμήματα, τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα και φυσικά ένα μαύρο πανωφόρι, από αυτά που αποτελούν μεγάλη τάση της εποχής και κοστίζουν μέχρι 50 ευρώ.

Τα φορέματα από το Zara θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη στα εορταστικά καλέσματα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία. Με μόλις 22,99 ευρώ θα γίνεις η "βασίλισσα" της βραδιάς και μετά θα κάνεις... στυλιστική απόσβεση, φορώντας τα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους!

ντραπέ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Style tip: Το ντραπέ σχέδιο κολακεύει όλους τους σωματότυπους. Φόρεσέ τα με lace-up πέδιλα και μετά με τα αγαπημένα σου αρβυλάκια.

μάξι φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Style tip: Για να αναδείξεις το στυλ του, φόρεσε μεγάλα σκουλαρίκια-πέρλες και μάζεψε τα μαλλιά σου σε ένα στυλιζαρισμένο σινιόν.

κόκκινο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Style tip: Είναι το χρώμα όχι μόνο της εορταστικής σεζόν αλλά και του χειμώνα, αφού το κόκκινο δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου - και υπάρχουν 17 τρόποι για να το εντάξεις! Με ασημί πέδιλα και ανάλογα κοσμήματα θα δημιουργησεις την πιο it-party εμφάνιση.

βελούδινο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

Style tip: To βελούδο είναι το ύφασμα των γιορτών, οπότε επέλεξε ένα κομμάτι να φορέσεις φέτος. Το V ντεκολτέ θα αναδείξει το μπούστο σου, ενώ το σκίσιμο στο πλάι τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα.

φόρεμα με σκίσιμο

Θα το βρεις εδώ

Style tip: Ένα μάξι φόρεμα με κοψίματα αποτελεί must-have του χειμώνα. Τις γιορτές θα το βάλεις με ψηλές μπότες και χρυσαφί αξεσουάρ, για να λάμψεις κάτω από το γκι!