Αυτό το μεταλλιζέ φόρεμα από τα Zara κοστίζει μόνο 12,99 ευρώ και είναι top επιλογή για την Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς

Trendy χρώμα και σχέδιο, ενώ ταιριάζει με όλα σου τα πανωφόρια και τα παπούτσια

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Αναρωτιέσαι ακόμα τι θα φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Παραμονής και σπαζοκεφαλιάζεις ψάχνοντας εδώ κι εκεί για το πιο εντυπωσιακό κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις; Μην προβληματίζεσαι στυλιστικά και απλώς... αγκάλιασε τη μαγεία των Χριστουγέννων με μια μοντέρνα ανατροπή!

Φέτος, οι πιο hot τάσεις της μόδας για την εορταστική περίοδο αφορούν σε ένα look που θα είναι μοδάτο, εντυπωσιακό και βολικό, με την έννοια ότι δεν θα δυσκολευτείς να το συνδυάσεις με πανωφόρι, παπούτσια και αξεσουάρ - τσέκαρε ποια πανωφόρια ταιριάζουν με φορέματα.

Και σου έχω το καλύτερο, φυσικά. Όλα αυτά θα τα βρεις σε ένα οικονομικό κομμάτι από τα Zara, που κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ! Ε, ακόμα εδώ είσαι; Σε λίγο θα είναι sold-out!

Πιο party dress... πεθαίνεις! Το Ζara σού έχει την πιο οικονομική λύση για την Παραμονή

Αν βαρέθηκες να επαναλαμβάνεις διαρκώς τη δική σου... προσωπική επίδειξη μόδας, δοκιμάζοντας ξανά και ξανά διάφορα festive ρούχα, ο καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσεις στη βραδινή σου έξοδο της Παραμονής δεν είναι άλλος από ένα party dress από τα Zara, που κοστίζει μόλις 12,99 ευρώ!

Πρόκειται για ένα metallic φόρεμα, μια τάση που κανει θραύση φέτος από τις πασαρέλες μέχρι το street style, σε σκούρο μπλε χρώμα, που αγκαλιάζει ιδανικά τη σιλουέτα, αναδεικνύοντας τη θηλυκότητα, ενώ το στράπλες και μάξι σχέδιό του σε βοηθά να το συνδυάσεις εύκολα με όλα σου τα πανωφόρια -ιδανικά θα σου έλεγα να τσεκάρεις ένα εκκεντρικό μάξι παλτό, που θα ολοκληρώσει τέλεια το look- αλλα και με τα αγαπημένα σου παπούτσια.

φόρεμα zara

Θα το βρεις εδώ

Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μια glitter σκιά ματιών, ένα ζευγάρι πέδιλα και είσαι πανέτοιμη να αναδείξες το Νο1 trend dress, που θα σε κάνει να νιώσεις... η βασίλισσα των γιορτών! Style tip: Θα το φορέσεις και μετά τις γιορτές, με το biker ή το puffer μπουφάν σου και αρβυλάκια, για μια πιο glam-rock εμφάνιση που θα ξεχωρίσει.

Συνδύασέ το με:

γούνα λευκή

Γούνα, €165, Abercrombie

πέδιλα ασημί

Ασημί πέδιλα, €45, Envie shoes

τσάντα ασημί

Τσάντα, €140, Karl Lagerfeld

τσόκερ

Τσόκερ, Mesmera, Swarovski