Amma Roses: Τριαντάφυλλα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο όπως ο έρωτας!

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Amma Roses: Τριαντάφυλλα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου είναι απόλυτα ταυτισμένη με τα λουλούδια, που χαρίζουμε στους αγαπημένους μας. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα φυσικά έχουν την τιμητική τους, αλλά όχι οποιαδήποτε τριαντάφυλλα. Η Amma Roses σου προτείνει τα ωραιότερα τριαντάφυλλα που αντέχουν στον χρόνο και μάλιστα σε υπέροχη συσκευασία καρδιάς, για να εντυπωσιάσεις το ετερόν σου ήμισυ.

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών που θα βρεις στο Amma Roses, θα διαλέξεις τα τριαντάφυλλα σε κουτί-καρδιά ή σε box, σε σύνθεση πολλών κομματιών μαζί ή σε ένα μοναδικό τριαντάφυλλο, σε κόκκινο χρώμα ή σε μια ποικιλία αποχρώσεων, ανάλογα με την προτίμηση.

heart red roses

Endless™ Heart Gold WOW!, €400 - Θα το βρεις εδώ

Η ιδέα για την ημέρα των ερωτευμένων φυσικά δεν είναι άλλη από μια καρδιά με κόκκινα τριαντάφυλλα και ένα χρυσό στο κέντρο, για να κανεις τη διαφορά όπου κι αν το προσφέρεις.

Τα τριαντάφυλλα Amma Roses μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο

Τα τριαντάφυλλα δεν λείπουν από τις προτάσεις δώρων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αλλά εσύ σίγουρα δεν θέλεις μετά από μερικές μέρες στο βάζο να πεταχτούν και να χαθεί η ομορφιά τους. Η Amma Roses σού δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσεις συνθέσεις με τριαντάφυλλα από τους τριανταφυλλώνες του Εκουαδόρ, που έχουν αντοχή μέχρι και 4 χρόνια, χωρίς να αλλοιωθούν καθόλου.

Έτσι το δώρο που θα επιλέξεις για τις 14 Φεβρουαρίου δεν έχει... ημερομηνία λήξης, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως και ο έρωτάς σου παραμένει το ίδιο σταθερός και αναλλοίωτος στον χρόνο. Έτσι φέτος αυτό το "Σ' αγαπώ για πάντα" που θα γράψεις στην κάρτα για τον αποδέκτη θα είναι πέρα για πέρα αληθινό και με διάρκεια, όπως και τα λουλούδια που έχεις επιλέξει.

Στην Amma Roses οι προτάσεις είναι ατελείωτες και... αναλλοίωτες, οπότε μπορείς να διαλέξεις τη δική σου σύνθεση σε διάφορα χρώματα και σχέδια, επιλέγοντας λίγα ή περισσότερα τριαντάφυλλα, ακόμα και ένα μόνο λουλούδι που θα χαρίσεις στο έτερόν σου ήμισυ.

box roses

The Rose Gold Heart, €55 - Θα το βρεις εδώ

pink roses

Endless™ Heart Superb Pink, €350 - Θα το βρεις εδώ

multi roses

Endless™ Heart Baby Red Rainbow, €200 - Θα το βρεις εδώ

heart roses

Endless™ Heart Imperial, €1.000 - Θα το βρεις εδώ

heart one rose

The Rose Gold Heart, €55 - Θα το βρεις εδώ

Info

  • Διεύθυνση: Αρχ. Μακαρίου III, Νικοσία, Κύπρος
  • Τηλ. 210 3003683 (για την Ελλάδα) - 35722000345 (για την Κύπρο)
  • Instagram: ammaroses_com
  • ammaroses.com