Great Valentine's ideas: 5 πρωτότυπα δώρα για να γιορτάσετε την ημέρα των ερωτευμένων

Θα σας μείνει αξέχαστη κάθε εμπειρία

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Πλησιάζει η μέρα των ερωτευμένων και είστε πιο... ερωτευμένοι από ποτέ. Το 2024 θέλετε ως ζευγάρι να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα δώρα, τις καρδούλες, τα λούτρινα και τα σοκολατάκια, και επιθυμείτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη και στους δύο και θα γεμίσει το προσωπικό άλμπουμ των αναμνήσεών σας.

Το youweekly.gr δημιούργησε για εσάς τη λίστα με τα 5 πιο πρωτότυπα δώρα που μπορείτε φέτος να χαρίσετε ο ένας στον άλλον, απολαμβάνοτας, ωστόσο, μαζί μοναδικές στιγμές που θα... γράψουν με χρυσά γράμματα ένα μεγάλο κεφάλαιο στο βιβλίο της αγάπης σας!

5 πρωτότυπα δώρα για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το πρώτο πράγμα που χαρακτηρίζει τα δώρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι η πρωτοτυπία, καθώς οι προτάσεις για τη μέρα αυτή πρέπει να είναι ξεχωριστές και μοναδικές, έτσι ώστε να μείνουν για πάντα χαραγμένες στην μνήμη και την καρδιά σας.

Έτσι, πέρα από τις σοκολάτες, τα λουλούδια και τις κάρτες (που αυτά θα τα προσθέσεις φυσικά στις προτάσεις μας) θα δεις στη συνέχεια 5 πρωτότυπες ιδέες, για να κανονίσεις κάτι διαφορετικό που θα είναι για φέτος το δικό σου δώρο στο έτερόν σου ήμισυ. Έτσι θα γιορτάσετε τον έρωτά σας με τρόπο... μοναδικό και αξέχαστο!

Πτήση με αερόστατο & ελικόπτερο

Για κάποιους είναι όνειρο ζωής, για όσους το έχουν ζήσει μια μοναδική και ανεπανάληπτη εμπειρία, για σένα και τον αγαπημένο σου θα γίνει πραγματικότητα. Τα αερόστατα ανεβαίνουν και κατεβαίνουν φαινομενικά αβίαστα και παρέχουν μια αδιάλειπτη θέα των τοπίων, ενώ με μια πτήση με ελικόπτερο η αδρεναλίνη... χτυπάει κόκκινο.

Μια γεύση παρόμοιων ταξιδιών με θέα από ψηλά και μάλιστα prive, δηλαδή μόνο οι δυο σας, θα σας δώσει η baladeur.gr, χαρίζοντάς σας μια ανεπανάληπτη εμπειρία πτήσης!

αερόστατο

Η ανατολή του ήλιου είναι το τέλειο σκηνικό για πτήση με αερόστατο. Απολαύστε τη θέα από ψηλά, απαθανατίστε μοναδικές εικόνες και πάρτε μαζί σας υπέροχες αναμνήσεις, φωτογραφίες ζωής, πιστοποιητικό πτήσης και αναμνηστικό δώρο!

ελικλοπτερο

Κι αν πάλι προτιμάς ελικόπτερο, θα μπείτε σε ένα εκπαιδευτικό R22 και θα απολαύσετε τη μοναδική αίσθηση της απογείωσης, τη θέα της Αττικής από ψηλά, με προαιρετική συμμετοχή στο πιλοτάρισμα υπό την καθοδήγηση του πιλότου και την εκπληκτική εμπειρία της προσγείωσης, συνεχίζοντας με μαθήματα πιλότου!

Info

Η περιπέτεια ζωντανεύει με αναρρίχηση & καγιάκ

Συνδύασε την απόδρασή σου στο βουνό με μια δραστηριότητα, έτσι ώστε να δημιουργήσεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που θα γράψουν στο μυαλό του αγαπημένου σου. Είστε ή όχι φανατικοί των σπορ στη φύση, αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει έστω και μία φορά στη ζωή σας ως ζευγάρι να μη δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό.

Τι θα έλεγες ας πούμε για αναρρίχηση σε βράχια, για να δείτε την υπέροχη θέα από ψηλά ή καγιάκ σε μια λίμνη, θαυμάζοντας την ομορφιά του τοπίου; Η Trekking Hellas διαθέτει προγράμματα αναρρίχησης για αρχάριους και προχωρημένους σε αναρριχητικές πίστες αλλά και στη φύση, όπως, για παράδειγμα, στα μαγευτικά Μετέωρα (αλλά και σε άλλους προορισμούς).

αναρρίχηση

Φυσικά μπορείς να διαλέξεις να κάνεις Canoe Kayak στη Λίμνη Πλαστήρα, μια καταπληκτική υδάτινη διαδρομή στα γαλήνια νερά της αποκαλούμενης “μικρής Ελβετίας”.

κανό

Σε κάθε περίπτωση ρίξε μια ματιά στη μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων της Trekking Hellas, μιλώντας μάλιστα και με τους υπευθύνους που θα σας κατατοπίσουν ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Info

  • Διεύθυνση: Δημητρίου Γούναρη 96, Μαρούσι
  • Τηλ. 210 3310323
  • Instagram: trekking_hellas
  • trekking.gr

Προσωποιημένα δώρα αγάπης

Θέλεις η αγάπη σας να παραμείνει αναλλοίωτη στον χρόνο και δυνατή όπως στην αρχή της; Τότε σκέψου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να χαρίσεις δώρα που θα μείνουν για πάντα! Το youweekly.gr έψαξε για σένα και βρήκε τον παράδεισο του προσωπικού shopping στο myikona.gr, όπου θα ανακαλύψεις μια πλούσια συλλογή με πρωτότυπες ιδέες για να εντυπωσιάσεις το έτερόν σου ήμισυ.

άλμπουμ

Από αναλλοίωτα τριαντάφυλλα, κούπες με τις φωτογραφίες σας και άλμπουμ των μοναδικών σας στιγμών, μέχρι φωτιστικά αγάπης και premium κάδρα, οι ιδεες εδώ είναι ατελείωτες, καλύπτοντας όλα τα γούστα.

κούπες

Μάλιστα στην ενότητα "Ψάχνω Δώρο Για..." μπορείς να φτιάξεις ένα προσωποποιημένο δώρο για τους δυο σας, που θα σας θυμίσει υπέροχες στιγμές.

Info

Γιορτάστε στο ονειρικό Παρίσι

Δεν υπάρχει καλύτερος προορισμός για την ημέρα των ερωτευμένων από το Παρίσι, αφού ζωντανεύει σε κάθε του γωνιά τον έρωτα και την αγάπη. Έτσι δεν έχεις παρά να οργανώσεις μια μίνι απόδραση για δύο και κάνεις τη μεγαλύτερη (και ωραιότερη) έκπληξη στο έτερόν σου ήμισυ για τις 14 Φεβρουαρίου.

Φυσικά δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις για τίποτα ούτε να αγχωθείς, αφού όλα θα τα αναλάβει το Versus Travel, για να απολαύσεις το ταξίδι σου με τον καλύτερο και πιο οργανωμένο τρόπο. Το υπέρλαμπρο Παρίσι με τα σημαντικότερα αξιοθέατά του και τη μαγική ατμόσφαιρα, μαζί με την ιστορική Νορμανδία με τις απίθανες λουτροπόλεις!

παρίσι

Ένα απίθανο υπερπλήρες και διαφορετικό πρόγραμμα στο μαγευτικό Παρίσι (και όχι μόνο!) που προσφέρει αποκλειστικά το Versus, όχι σαν ένα απλό city break, αλλά σαν μία εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Με πλούσιες ξεναγήσεις σε αξιοθέατα και μουσεία (Λούβρο, Μουσείο Αρωμάτων) και με εξαιρετικά καταρτισμένο Έλληνα αρχηγό που ταξιδεύει μαζί μας από την Ελλάδα και που μας συνοδεύει διαρκώς και παντού. Επιπλέον πραγματοποιούμε μια απίθανη ημερήσια εκδρομή στη Νορμανδία και στις αριστοκρατικές λουτροπόλεις της.

Info

Ταξίδι για δύο στη Δημητσάνα

Στις 14 Φεβρουαρίου τι καλύτερο, στην καρδιά του χειμώνα, από μια απόδραση στην ορεινή Αρκαδία, που θα σας δώσει την ευκαιρία να απολαύσετε μοναδικές εικόνες, καλό φαγητό και ρομαντική διαμονή με θέα το πράσινο, δίπλα στο αναμμένο τζάκι. Επίλεξε την κοσμοπολίτικη Δημητσάνα, που έχει πολλές προτάσεις για να περάσετε ευχάριστα τη μέρα σας, χωρίς να βαρεθείτε στιγμή.

δημητσάνα

Οραγνώστε σωστά το ταξίδι σας από την Αθήνα, αφού φυσικά κλικάρετε στο Volta4u, για να διαλέξετε το αυτοκίνητο που θα σας φτάσει στον προορισμό σας με ασφάλεια. Εδώ θα βρείτε μια πλούσια συλλογή οχημάτων για κάθε ανάγκη, αλλά και για να νοικιάσεις αυτό που θα σε βοηθήσει να κάνεις το πιο ρομαντικό ταξίδι, ενώ οι προσφορές σε SUV θα σας βοηθήσουν να εξερευνήσετε την Ελλάδα καλύτερα!

volta

Κι όταν φτάσετε στη μαγευτική Δημητσάνα, προτιμήστε για τη διαμονή σας τον ξενώνα Εν Δημητσάνη, που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το γεμάτο ζωή κέντρο του χωριού, σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον και τον παραδοσιακό οικισμό, συνδυάζοντας μοναδικά τις επιταγές της δημητσανίτικης αρχιτεκτονικής με τις υψηλές προδιαγραφές και τις πλούσιες παροχές της σύγχρονης φιλοξενίας.

φαγητό

Ολοκλήρωσε την εμπειρία σου στο υψηλής γαστρονομίας εστιατόριο, που αποτελεί σημείο συνάντησης μέσα στη Δημητσάνα όχι μόνο για τους επισκέπτες του ξενώνα αλλά και όλης της Αρκαδίας. Δίνοντας έμφαση στα φρέσκα τοπικά υλικά, στις παραδοσιακές γεύσεις, που συμπληρώνουν με υψηλής γαστρονομίας πινελιές, αλλά και στην άριστη ποιότητα, το μενού υπόσχεται να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Info