Chrysostomos jewels: Χειροποίητα ανδρικά κοσμήματα που θα εντυπωσιάσουν

Η Νο1 επιλογή για να ολοκληρώσεις ένα στυλάτο look

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
Chrysostomos jewels: Χειροποίητα ανδρικά κοσμήματα που θα εντυπωσιάσουν

Θα τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου και θα αναδείξουν την προσωπικότητά σου, πετυχαίνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα ελκυστικό αρρενωπό total look. Τα κοσμήματα μπαίνουν δυναμικά στον χώρο της αντρικής μόδας και γίνονται απαραίτητα σε ένα ενημερωμένο outfit αλλά και στον άντρα που θέλει να είναι επίκαιρος και στυλάτος.

Η Chrysostomos Jewels, πρωτοπόρα εταιρεία στη δημιουργία χειροποίητων αντρικών κοσμημάτων, παρουσιάζει μοναδικής αισθητικής κομμάτια, που ξεχωρίζουν για την ποιοτική κατασκευή τους αλλά και για το μοδάτο σχέδιο, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα stylish σύνολο.

chrysostomos κατάστημα

Το καλύτερο δώρο για τον άντρα της ζωής σου

Η έλλειψη στην ελληνική αγορά το 2018 για ποιοτικά ανδρικά κοσμήματα, «έδωσε» την ιδέα στη Chrysostomos Jewels να δραστηριοποιηθεί στον χώρο της κατασκευής χειροποίητων ανδρικών κοσμημάτων, προσφέροντας μια πλούσια συλλογή από μενταγιόν, βραχιόλια και δαχτυλίδια για να διαλέξεις το κόσμημα που θα χαρίσει στον αγαπημένο σου το απόλυτο αντρικό στυλ!

αντρικά κοσμήματα

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ουσιώδη σημασία έχει η ποιότητα, που στην Chrysostomos Jewels είναι αδιαπραγμάτευτη, ενώ η χειροποίητη κατασκευή τους τα κάνει να παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Μια αλυσίδα στον λαιμό με κρεμαστό ή χωρίς, κολιέ με πέτρες, είναι κάποια από τα κοσμήματα που οφείλει κάθε άντρας να έχει στη συλλογή του, ενώ μια σειρά από βραχιόλια ή και δαχτυλίδια είναι οι σωστές επιλογές με την υπογραφή Chrysostomos Jewels.

Μοναδική ποιότητα και αισθητική με άριστα υλικά

Η ελληνική εταιρεία Chrysostomos Jewels δημιουργεί μοναδικά χειροποίητα αντρικά κοσμήματα από φυσικές ορυκτές πέτρες (όνυχα, ηφαιστειακή λάβα, μάτι της τίγρης, μάτι της γάτας, αιματίτη, αχάτη, χαολίτη, κ.ά.), από όλο τον κόσμο.

chrysostomos jewels

Όλα τα βραχιόλια και τα κολιέ Chrysostomos Jewels σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο εργαστήριο της εταιρείας, από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το κόσμημα, που δημιουργούν one-of-a-kind κοσμήματα, τα οποία χαρίζουν ελευθερία έκφρασης, ενώ μαζί τους μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς, αφού τα σχέδια και τα υλικά ποικίλλουν, καλύπτοντας κάθε στυλιστική ανάγκη και γούστο.

Πλούσια συλλογή για κάθε στυλ

Στη συλλογή Chrysostomos Jewels θα βρεις βραχιόλια με πέτρες, δέρμα ή πλεκτά, κολιέ, αλυσίδες, ροζάρια και φυσικά δαχτυλίδια ατσάλινα και ασημένια για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου, ανάλογα με το ύφος που κάθε φορά θέλεις να δημιουργησεις στο ντύσιμό σου.

Επιπλέον, εκτός από κοσμήματα, στην Chrysostomos Jewels θα ανακαλύψεις τσάντες από άριστης ποιότητας ελληνικά δέρματα αλλά και αντρικά αξεσουάρ, που θα ολοκληρώσουν το στυλ σου! Μάλιστα, σημείωσε ότι φέτος για πρώτη χρονιά παρουσιάστηκε και η γυναικεία συλλογή κοσμημάτων Chrysostomos for Ladies, που θα κυκλοφορήσει επίσημα το καλοκαίρι του 2024.

κατάστημα κοσμήματα αντρικά

Ανακάλυψε την Chrysostomos Jewels μέσα από το δίκτυο των 9 καταστημάτων της σε Αττική, Κόρινθο, Σαντορίνη, Ηράκλειο και Χανιά, καθώς επίσης και από το επίσημο e-shop της chrysostomos-jewels.com.

Πάρε μια γεύση από τις προτάσεις Chrysostomos Jewels

βραχιόλι πέτρες

Βραχιόλι με ορυκτές πέτρες - Θα το βρεις εδώ

βραχιόλι αντρικό

Xειροποίητο βραχιόλι με μάτι αετού - Θα το βρεις εδώ

κολιέ σταυρός

Χειροποίητο κολιέ ροζάριο με όνυχα & αχάτη - Θα το βρεις εδώ

αντρικό κολιέ

Χειροποίητο κολιέ με αχάτη - Θα το βρεις εδώ

δαχτυλίδι χρυσό

Δαχτυλίδι από ατσάλι - Θα το βρεις εδώ

κολιέ άντρας

Xειροποίητο κολιέ με λάβα, αιματίτη & σταυρό - Θα το βρεις εδώ


♥♥ Εντυπωσίασε φορώντας Chrysostomos Jewels και τράβηξε τα βλέμματα!

Info