Άγιος Βαλεντίνος: Δείξε την αγάπη σου με μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα Chrysostomos

To youweekly.gr διάλεξε τα καλύτερα για εκείνον & εκείνη

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Τον Άγιο Βαλεντίνο στις 14 Φεβρουαρίου θα τον γιορτάσεις με ένα ρομαντικό ραντεβού με τον αγαπημένο σου, απολαμβάνοντας οι δυο σας τον έρωτά σας και ανταλλάσοντας δώρα αγάπης, που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να εκδηλώσετε την αγάπη σας επιλέγοντας να χαρίσετε ο ένας στον άλλον ένα μοναδικό χειροποίητο κόσμημα Chrysostomos, που όχι μόνο θα κερδίσει τις εντυπώσεις αλλά θα σας βοηθήσει να αναδείξετε το στυλ και την προσωπικότητά σας!

Η Εύα Φούσκα και ο _Koukis υποδέχονται την πιο ερωτική μέρα του χρόνου και σού δείχνουν στο ακόλουθο βίντεο τα πιο συγκλονιστικά κοσμήματα Chrysostomos που επέλεξαν για να προσφέρουν ο ένας στον άλλον, κομμάτια που θα παραμείνουν αναλλοίωτα στον χρόνο και πάντα θα δημιουργούν μοναδικό στυλ - ένα βραχιόλι-έκπληξη για την Εύα και ένα ροζάριο με σταυρό για τον Κώστα γίνονται τα ωραιότερα και πολυτιμότερα δώρα για την ημέρα των ερωτευμένων.

Το απόλυτο δώρο Crysostomos για εκείνη & εκείνον

Ποιο είναι το πιο κομψό δώρο για μια γυναίκα τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Ένα κόσμημα που θα μείνει για πάντα στην καρδιά της και θα είναι απόλυτα συνδεδεμένο με τις αναμνήσεις ενός μεγάλου έρωτα. Όχι όμως οποιοδήποτε κόσμημα, αλλά αυτό που φέρει τη σφραγίδα Chrysostomos και δεν περνά απαρατήρητο.

Ο _Koukis προτίμησε ένα εντυπωσιακό χειροποίητο δίσειρο κολιέ για την Εύα Φούσκα με πολύχρωμες πέτρες και αλυσίδα, με παρόμοιο βραχιόλι, που ξεχώρισαν με την άριστη ποιότητα και τον μοντέρνο σχεδιασμό τους.

κολιέ chrysostomos

Η Εύα από την πλευρά της έκανε τη διαφορά (και σούπερ έκπληξη) με ένα ροζάριο με σταυρό και ορυκτές φυσικές πέτρες, που κάνει δήλωση μόδας και στο πιο minimal σύνολο.

σταυρός chrysostomos

Η μεγαλύτερη χαρά έρχεται μέσα από ένα κόσμημα Chrysostomos

Κάθε γυναίκα περιμένει να γιορτάσει τη μεγάλη μέρα μαζί με τον αγαπημένο της και όταν γίνεται αποδέκτης ενός εντυπωσιακού κοσμήματος Chrysostomos δεν μπορεί παρά να τον λατρέψει ακόμα περισσότερο.

Ένα μοναδικό κολιέ Chrysostomos είναι το απόλυτο "αγιοβαλεντίνικο" δώρο, που θα στολίσει τον λαιμό της και δεν θα το αποχωρίζεται με τίποτα, ή ένα φανταστικό βραχιόλι που συνδυάζει τις λάμψεις του χρυσού με τις φυσικές πέτρες και θα αναδείξει εύκολα κάθε στυλ - από casual μέχρι πιο glam.

βραχιόλι

Μάλιστα και τα δύο κοσμήματα Chrysostomos εύκολα θα γίνουν για εκείνη σύμβολο αγάπης και αιώνιας πίστης, που πάντα θα της θυμίζουν τα σπουδαία συναισθήματα μεταξύ σας.

Ταιριαστό ζευγάρι και στο στυλ

Τα τελευταία χρόνια στον χώρο της μόδας κυριαρχεί η τάση matchy-matchy, οπότε στην πλούσια συλλογή Chrysostomos θα βρεις κοσμήματα που ταιριάζουν και στους δυο σας, κάνοντας fashion statement όπου κι αν δώσετε το "παρών".

διπλό βραχιόλι

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα σας δώσει την ευκαιρία να λάμψετε με παρόμοια βραχιόλια και να γίνετε εύκολα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ένα ιδιαίτερο κόσμημα για τον άντρα της ζωής σου

Μη μείνεις στα κλασικά και συνηθισμένα, αλλά φρόντισε να ξεχωρίσεις επιλέγοντας από τη συλλογή Chrysostomos ένα χειροποίητο κόσμημα για τον αγαπημένο σου, που θα τονίσει την αρρενωπότητα και τη γοητεία του. Ένα κολιέ με φτερό θα του χαρίσει έξτρα στυλ και θα τον ακολουθεί στην καθημερινότητά του, δημιουργώντας εύκολα σούπερ stylish looks.

κολιέ φτερό

Μάλιστα μπορείς να το συνδυάσεις με ένα one-of-a-kind κολιέ με χάντρες και μάτι, δημιουργώντας το ιδανικό combo, που θα κερδίσει τα βλέμματα, συμπληρώνοντας με εντυπωσιακά βραχιόλια σε παρόμοιους χρωματισμούς.

Αν θέλεις, λοιπόν, κι εσύ το "απόλυτο" δώρο για τη μέρα των ερωτευμένων, μην περιμένεις την 14η Φεβρουαρίου, αλλά μπες από τώρα στο chrysostomosjewels.com και κάνε την επιλογή.

Info

  • Καταστήματα: Ν. Σμύρνη, Αιγάλεω, Χαλάνδρι, Περιστέρι, Κορυδαλλός, Κόρινθος, Ηράκλειο Κρήτης, Σαντορίνη-Φηρά
  • Instagram: chrysostomos_jewels
  • chrysostomos-jewels.com