Zara: Τα πιο μοδάτα τζιν της σεζόν βγήκαν σε προσφορά - Τα 7 κορυφαία μέχρι 19,99 ευρώ

Θα ξεπουλήσουν σύντομα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram@streetstyleparis
instagram@streetstyleparis

Επειδή άλλαξε η εποχή και ξέρω καλά πως κάνεις αναδιαμόρφωση στην γκαρνταρόμπα σου, φέρνεις στην επιφάνεια πιο ανοιξιάτικα κομμάτια, επιλέγεις πιο φωτεινά χρώματα και τοποθετείς στις μπροστινές κρεμάστες ό,τι μπορείς να φορέσεις τους πιο ζεστούς μήνες, αφού φυσικά έχεις τσεκάρει τις τάσεις, θα σε διευκολύνω λιγάκι σήμερα.

Στο Zara εντόπισα για σένα 7 μοδάτα τζιν παντελόνια που είναι σε προσφορά και αξίζει να αποκτήσεις, αφού θα σου χαρίσουν έξτρα στυλ, θα τα συνδυάσεις με ρούχα που ήδη έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και φυσικά θα τα βρεις σε τιμή μέχρι 19,99 ευρώ.

Ήδη ξέρεις τις τάσεις που θα φορεθούν την άνοιξη στα τζιν παντελόνια, οπότε είναι ευκαιρία να αποκτήσεις αυτά που απουσιάζουν από την ντουλάπα σου (ή ένα ακόμα) χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις μια περιουσία. Και το σημαντικότερο, θα κάνουν δήλωση μόδας σε κάθε look, ανεξάρτητα από το στυλ σου.

7 τζιν σε προσφορά από το Zara - Μέχρι 19,99 ευρώ

Με ρεβέρ

τζιν με ρεβερ

Tip: Φόρεσέ το με ψηλοτάκουνες γόβες, για μια στοχευμένη εμφάνιση, αφού ξέρεις πώς θα φοράς τακούνια σαν μοντέλο.

Σκουρόχρωμο, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

Grey

γκρι τζιν

Tip: Θα δείξει τη σιλουέτα σου πιο αδύνατη, εάν το συνδυάσεις με ένα πιο στενό μπλουζάκι. Δοκίμασε το it-item της σεζόν, το all-time classic λευκό φανελάκι.

Ψηλόμεσο, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

Cargo

cargo τζιν

Tip: Δοκίμασε να το φορέσεις και το βράδυ με kitten heels, ένα τοπ με παγέτες και το biker δερμάτινο τζάκετ σου.

Ξεβαμμένο, €19,99 - Θα το βρεις εδώ

Εκρού

μπεζ τζιν

Tip: Είναι το πιο elegant χρώμα της άνοιξης, που θα δημιουργήσει την πιο εκλεπτυσμένη minimal εμφανιση, ειδικά εάν το φορέσεις σε μονοχρωμία.

Wide-leg, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

Straight

ίσιο τζιν

Tip: Επανήλθε δριμύτερο από το παρελθόν και είναι αυτό το κομμάτι που θα επιλέξεις για να αναδείξεις... τα παπούτσια σου!

Ψηλόμεσο, €17,99 - Θα το βρεις εδώ

Low-waist

χαμηλόμεσο τζιν

Tip: Μπορεί να παροπλίστηκε για λίγο, αλλά ξανά προς τη δόξα τραβά αυτή την άνοιξη. Τόνισε την γραμμή του με crop μπλουζάκια.

Χαμηλόμεσο, €12,99 - Θα το βρεις εδώ

Crop

crop τζιιν

Tip: Μαζί με τα capri θα κάνουν... πάρτι τη νέα σεζόν. Επένδυσε σε ένα κλασικό μαύρο, που θα φοράς το ίδιο καλά με casualwear όσο και στις βραδινές εξόδους σου.

Μαύρο, €17,99 - Θα το βρεις εδώ